in

Bussjåfør tok grep da ingen av passasjerene reiste seg for rullestolbruker

Er det en ting mange oss har lært av oppdragelsen så er det at på bussen, trikken eller toget så reiser vi oss for personer som har større behov for å sitte enn oss selv. Men alle er tydeligvis ikke oppdratt på samme måte. 

Francois Le Berre lider av Multippel sklerose (MS) og bruker rullestol. Han forteller om en meget ubehagelig opplevelse da han skulle ta bussen i Paris.

Franskmannen vinket bussen inn til siden, men da han oppdaget at bussen var full av folk ba han om at passasjerene måtte lage plass til han, slik at han kunne komme seg inn på bussen. Ingen av passasjerene foretrakk en mine.

Bussjåførens reaksjon

Heldigvis var bussjåføren mer inkluderende enn passasjerene. Han ble rasende da han oppdaget at ingen flyttet på seg for å gi plass til Francois som i dette øyeblikk ikke hadde mulighet til å komme seg inn på bussen.

«Stopp! Alle ut av bussen!», ropte bussjåføren i følge innlegget Francois har publisert på Facebook.

Bussjåføren sørget så for at samtlige av passasjerene måtte gå ut av bussen, slik at rullestolbrukeren kunne komme inn på bussen.

Og ikke nok med det, han ga grei beskjed til resten av passasjerene om «å vente på neste buss.» Sjåføren kjørte videre med en passasjer, Francois.

Sjåføren hylles

Innlegget til Francois har fått tusenvis av delinger og mennesker over hele verden roser bussjåføren for reaksjonen hans.

Noen ganger trenger vi en påminnelse om hvordan vi skal behandle andre mennesker. 

I mine øyne trenger vi flere mennesker som denne sjåføren – han var modig nok til å statuere et eksempel for hvordan man skal behandle mennesker med handikap. 

Del gjerne historien om du likte måten denne bussjåføren reagerte på!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Kirurgens omtanke for 8-år gammel gutt blir hyllet over hele verden

Sørgende mor ber om et tegn fra sin døde sønn – Så filmer hun dette utrolige øyeblikket ved graven hans!