torsdag, september 23, 2021

Bussjåfør tok grep da ingen av passasjerene reiste seg for rullestolbruker

Mest lest nå

Er det en ting mange oss har lært av oppdragelsen så er det at på bussen, trikken eller toget så reiser vi oss for personer som har større behov for å sitte enn oss selv. Men alle er tydeligvis ikke oppdratt på samme måte. 

Francois Le Berre lider av Multippel sklerose (MS) og bruker rullestol. Han forteller om en meget ubehagelig opplevelse da han skulle ta bussen i Paris.

Franskmannen vinket bussen inn til siden, men da han oppdaget at bussen var full av folk ba han om at passasjerene måtte lage plass til han, slik at han kunne komme seg inn på bussen. Ingen av passasjerene foretrakk en mine.


Bussjåførens reaksjon

Heldigvis var bussjåføren mer inkluderende enn passasjerene. Han ble rasende da han oppdaget at ingen flyttet på seg for å gi plass til Francois som i dette øyeblikk ikke hadde mulighet til å komme seg inn på bussen.

«Stopp! Alle ut av bussen!», ropte bussjåføren i følge innlegget Francois har publisert på Facebook.

Bussjåføren sørget så for at samtlige av passasjerene måtte gå ut av bussen, slik at rullestolbrukeren kunne komme inn på bussen.

Og ikke nok med det, han ga grei beskjed til resten av passasjerene om «å vente på neste buss.» Sjåføren kjørte videre med en passasjer, Francois.

Sjåføren hylles

Innlegget til Francois har fått tusenvis av delinger og mennesker over hele verden roser bussjåføren for reaksjonen hans.

Noen ganger trenger vi en påminnelse om hvordan vi skal behandle andre mennesker. 

I mine øyne trenger vi flere mennesker som denne sjåføren – han var modig nok til å statuere et eksempel for hvordan man skal behandle mennesker med handikap. 

Del gjerne historien om du likte måten denne bussjåføren reagerte på!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter