lørdag, januar 23, 2021

Bussjåføren hylles etter å ha reddet stjålet hund

Mest lest nå

Bussjåføren kjørte kveldsskiftet på linje 54 i Portland i Oregon. Da kom en mann med en hund inn på bussen. Men bussjåføren merket seg at noe ikke helt stemte.

Mike Thomas har kjørt buss i mange år og stortrives i jobben sin. En kveld han var ute og kjørte, fikk han øye på en mann med en hund midt i veibanen. Mike syns det var rart, det var en trafikkert vei. Han bestemte seg for å stoppe for å høre om de trengte hjelp.

Mannen ønsket å gå om bord i bussen. Men hunden ville ikke være med. Mannen prøvde å lokke den med seg, men det var tydelig at hunden var skeptisk. Likevel gikk den på bussen til slutt.


Her er mannen og den aktuelle hunden. Foto: Youtube

Noe som ikke stemte

Mike skjønte raskt at noe ikke stemte. Mannen satt seg bak i bussen med hunden, og Mike holdt et øye med dem. En ung dame kom etter hvert på bussen. Hun satt seg ved siden av mannen og begynte å klappe hunden.

Mike overhørte samtalen deres. Damen spurte mange spørsmål om hunden, men mannen kunne ikke svare skikkelig på dem. Så spurte han om damen ville kjøpe hunden.

Da skjønte Mike at mannen mest sannsynlig ikke var hundens rette eier, men en som hadde enten stjålet den eller funnet den langs veien.

Låste dørene

Da bussen kom frem til endestasjonen, gjorde mannen seg klar til å gå av bussen med hunden. Da valgte Mike å stenge dørene. Så gikk han bort til mannen.

– Det var flere ting som ikke stemte. Jeg sa til han at jeg ikke kjøpte historien hans, sier Mike.

– Jeg tok tak i hundens halsbånd og sa til mannen at hunden blir med meg. Jeg skal ta han tilbake til hans rette familie, sier Mike videre.

Tilbake hos eieren

Heldigvis var hunden merket, og Mike kunne ringe eierne. Eieren fortalte at hun hadde vært bortreist noen dager, men at sønnen hennes hadde passet hunden. Den hadde blitt stjålet fra den inngjerdede hagen dagen i forveien.

Det hele endte med en lykkelig gjenforening. Og eieren skryter av Mike som tok seg bryderiet med å redde hunden hennes

– Det gjør meg stolt at det finnes sånne godhjertede mennesker i verden. Som er villige til å gå den ekstra milen for våre firbeinte venner, sier hun.

Her kan du se et nyhetsinnslag fra hendelsen:

LES OGSÅ: Bussjåfør oppdager student som er i ferd med å begå selvmord – Med ett spørsmål klarer han å snu tankene hennes

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter