torsdag, april 9, 2020

Da bussjåføren så disse barna forsto hun at noe var galt – Heldigvis reagerte hun lynraskt!

Mest lest nå

Sykepleieren døde av korona. Ble hedret av kollegene

Den britiske sykepleieren og jordmoren døde av korona fredag forrige uke. Bildet av kollegene som minnes henne i sykehusgangene har gått verden rundt. Lynsay Coventry...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Har du noen gang tenkt på hvor mange mennesker en bussjåfør må møte i løpet av sin yrkeskarrière? Hver eneste dag treffer de hundrevis av mennesker som skal av og på bussen de kjører.

Bussjåfører vil få en god erfaring i hvordan trafikken fungerer, men også hvordan miljøet rundt busstoppene pleier å være.

Den amerikanske bussjåføren Jeannie Mitchell trodde hun skulle få en vanlig dag på jobb, da hun plutselig fikk øye på to barn som vandret langs gaten.

De fleste ville gjerne ikke tenkt noe mer over dette, men Jeannie ble raskt oppmerksom på de to barna. Hun fikk nemlig flashback til en grusom opplevelse som hendte for 15 år siden.

For 15 år siden ble nemlig hennes fem år gamle sønn sportløst borte. Gutten hadde vært savnet i 12 timer da en ukjent fant femåringen og kontaktet politiet. Jeannie forteller at ventetiden var uutholdelig før sønnen kom hjem.

Hun agerte derfor ovenfor de to barna hun så langs gaten. Hun stoppet opp ved dem og spurte hvor de var på vei, hadde de ikke noen voksne som så til dem? Barna hørte på spørsmålene til Jeannie, men det var først da hun gikk ut av bussen for å prate med dem at de forklarte henne hva som var situasjonen deres.

Barna kunne nemlig fortelle at de hadde rømt fra barnevakten, og skulle gå til en slektning, men nå hadde gått seg bort. Jeannie tok umiddelbart kontakt med politiet som videre fikk barnas mor til å hente dem.

Hele seansen ble filmet av et overvåkingskamera. Du kan se klippet nedenfor. Takket være denne kvinnen kom to små barn seg hjem denne dagen. DEL gjerne hennes historie for å hylle denne snartenkte bussjåføren! 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter