onsdag, august 12, 2020

Butikkeier fikk vondt av uteliggerne som frøs utenfor – Så fikk hun en nydelig idé!

Mest lest nå

Vet du hvorfor du bør spise ingefær hver dag? Her er 7 gode grunner!

Ingefær er både godt og sunt, og det har faktisk en rekke positive helseeffekter mange kanskje ikke er klar over. Vondt i magen? Treningsverk? Menstruasjonssmerter?...

Avlyser fadderuken i Oslo

De siste dagene har det vært rettet stor oppmerksomhet mot festing, smittespredning og fadderuken. Nå har BI Oslo valgt å avlyse....

USA er ikke et land som preger overskriftene når det kommer til medmenneskelighet og omtanke for andre etter at Donald Trump kom til makten. Da gjør det godt å lese historier som denne. 

Historien stammer fra Dallas. En plass hvor det kan bli skikkelig kaldt om vinteren. Det er også en by hvor det bor mange fattige mennesker. Fattige mennesker som må bo på gaten.


Midt i Dallas ligger det en tacobutikk som heter The Taco Shop. Eieren av denne butikken fikk vondt i hjertet da hun daglig observerte mange mennesker som gikk å frøs ute i kulden.

Hun fikk da en ide om hvordan han kunne hjelpe disse menneskene. Resultatet ser du på dette bildet.

Foto: WFAA

Nå er det andre vinteren på rad butikkeier Emilia Flores har satt opp det populære jakkestativet utenfor butikken sin.

«På denne måten trenger ikke folk å bli flau for å spørre. De kommer bare å tar det de trenger,» forteller Flores.

Uansett om det er hjemløse, fattige, narkomane eller andre grupper som forsyner seg av jakkene så er målet til Flores å hjelpe de som har behov for hjelp.

Foto: WFAA

«Selv med små gjerninger kan du faktisk gjøre en forskjell for noen. Og spesielt nå i år hvor det er så mye negativitet i landet, er det viktig å spre budskapet om at det skal så lite til for å gjøre livet litt lettere for andre mennesker.»

DEL og spre denne historien!

130,381FansLik
1,536FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter