fredag, januar 24, 2020
Inspirerende Bygde kirke av levende trær. Se de fantastiske bildene...

Bygde kirke av levende trær. Se de fantastiske bildene fra innsiden

-

Barry har alltid vært glad i å jobbe i hagen. Planter og trær ble etter hvert hans store lidenskap. Han siste kunstverk, er en katedral bygget kun av levende trær.

Barry Cox fra New Zealand vokste opp i en katolsk familie. Da han var liten, drømte han om å bli pave. Men livet hans tok en litt annerledes retning. Det skriver nettsiden Shareably.

Katedralen har han bygget med tre forskjellige typer trær. Og det tok han fire år å få bygningen ferdig. Selv sier han at det har vært verdt hvert eneste minutt.

Foto: YouTube

Omringet av natur

Inngangen til katedralen er laget som en allé med små trær. Denne inngangen skal gi gjestene en følelse av å være omringet av natur. Formen på katedralen er som en vanlig kirke, og laciniatatrær vokser over taket.

Veggene er bygget med leptospernumtrær. Disse gir veggene en mørk, dyp farge. Kontrasten med de mørke veggene mot det lyse gresset på bakken er spektakulær.

Inne i kirken, er det åpent og jordaktig. Tretaket slipper inn masse dagslys. Alteret er laget av importert italiensk marmor.

Foto: YouTube

Populært å gifte seg i trekirken

Men det er ikke bare katedralen som er et kunstverk. Hagen rundt er også nydelig laget med busker og planter i skjønn harmoni. Til og med en liten labyrint, har Barry laget i hagen.

Hagen ble i utgangspunktet laget for at Barry skulle ha et sted å slappe av. Men etter hvert har flere besøkende tatt turen innom for å se den flotte kirken og hagen rundt. Kirken har også blitt et populært sted for brudepar.

Foto: YouTube

Og Barry syns det er helt fint. Han ønsker alle besøkende velkommen, og tilbyr gjerne en guidet tur rundt både i kirken og i hagen.

Og om du ikke har mulighet til å reise til New Zealand for å se på katedralen, kan du få en liten guidet rundtur her:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Cocker spanielen Winnie tar nettet med storm. Har øyne som en Disney-prinsesse

Lille Winnie er bare tre måneder gammel, men har allerede over 230.000 følgere på Instagram og over 2 millioner likes på Tiktok. Og det...

Matilda (3) ble funnet etter 24 timer. Da hadde hunden hennes vært ved hennes side hele tiden

Tre år gamle Matilda forsvant fra hjemmet sitt i Australia onsdag ettermiddag forrige uke. Det hadde vært kraftig regnvær og store flommer i området,...

Ingen ville adoptere den rare huskyen. Men etter fire år fant hun endelig en familie som ville ha henne

I fire år har eierne ved hundehjemmet prøvd å finne en familie til huskyen Jubilee. Men ingen ville ha henne på grunn av hennes...