Hjem Inspirerende Bygde kirke av levende trær. Se de fantastiske bildene fra innsiden

Bygde kirke av levende trær. Se de fantastiske bildene fra innsiden

Barry har alltid vært glad i å jobbe i hagen. Planter og trær ble etter hvert hans store lidenskap. Han siste kunstverk, er en katedral bygget kun av levende trær.

Barry Cox fra New Zealand vokste opp i en katolsk familie. Da han var liten, drømte han om å bli pave. Men livet hans tok en litt annerledes retning. Det skriver nettsiden Shareably.

Katedralen har han bygget med tre forskjellige typer trær. Og det tok han fire år å få bygningen ferdig. Selv sier han at det har vært verdt hvert eneste minutt.

Foto: YouTube

Omringet av natur

Inngangen til katedralen er laget som en allé med små trær. Denne inngangen skal gi gjestene en følelse av å være omringet av natur. Formen på katedralen er som en vanlig kirke, og laciniatatrær vokser over taket.

Veggene er bygget med leptospernumtrær. Disse gir veggene en mørk, dyp farge. Kontrasten med de mørke veggene mot det lyse gresset på bakken er spektakulær.

Inne i kirken, er det åpent og jordaktig. Tretaket slipper inn masse dagslys. Alteret er laget av importert italiensk marmor.

Foto: YouTube

Populært å gifte seg i trekirken

Men det er ikke bare katedralen som er et kunstverk. Hagen rundt er også nydelig laget med busker og planter i skjønn harmoni. Til og med en liten labyrint, har Barry laget i hagen.

Hagen ble i utgangspunktet laget for at Barry skulle ha et sted å slappe av. Men etter hvert har flere besøkende tatt turen innom for å se den flotte kirken og hagen rundt. Kirken har også blitt et populært sted for brudepar.

Foto: YouTube

Og Barry syns det er helt fint. Han ønsker alle besøkende velkommen, og tilbyr gjerne en guidet tur rundt både i kirken og i hagen.

Og om du ikke har mulighet til å reise til New Zealand for å se på katedralen, kan du få en liten guidet rundtur her:

LES OGSÅ: Plantet tusenvis av trær til minne om kona – flere år senere avdekker flyfoto det nydelige motivet

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com