onsdag, mai 19, 2021

Lars Monsen byttet ut hundene med kjendiser – På nye trakter, fullstendig på villspor!

Mest lest nå

Denne sesongen av «På villspor» ønsket Lars Monsen selskap av mennesker, og ikke hvem som helst ble de utvalgte.

Programleder Jon Almaas, realitystjernene/influenserne Vita og Wanda Mashadi, programleder Bård Tufte Johansen, sportsfisker Silje-Marie Gran Olsen, artist Stian Staysman Thorbjørnsen, og skuespiller/komiker Herman Flesvig er gjengen som ble med Monsen på tur.

Monsen sier selv til NRK at det blir mer humor og latter ut av turen når han drar sammen med andre, og det er ikke rart med den sammensetningen av mennesker! Et eksempel på når latteren satt løst, var ved synet av influensernes to kg tunge toalettmapper med hudpleieprodukter. Men de var langt i fra de eneste som i utgangspunktet ikke var vant med villmarken.


Turfølget dro som sitt gamle selv og kom tilbake som andre og mer erfarne varianter av seg selv. Monsen har den innstillingen at han forsøker å kaste alle fordommer, og tenker at tur gjør noe positivt med oss og hjelper oss å stresse ned og åpne oss.

Bind for øynene

Alle deltagerne, inkludert Monsen selv, fikk bind for øynene da de ble kjørt ut i naturen. Dermed må de gjette seg til hvor de er ved hjelp avtegn de finner i naturen.

Turene han tar dem med på er krevende, også for de turvante.

Så dersom du ønsker å se gjengen prøve seg, rett opp, bratt ned, på ville veier i ukjent terreng, er det bare å glede seg til fem nye episoder!

Med Monsen på villspor kan du se fra 28.august på NRK1

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter