in

Calle Hellevang-Larsen: – Noe jeg har brygget på i flere år

Foto: Discovery

Calle Hellevang-Larsens første solo-program har på kort tid levert svært gode seertall, og Calles gale verden får sin andre sesong på TVNorge allerede våren 2023.

Calle Hellevang-Larsen er blant annet kjent fra humortrioen Raske Menn, Mandagsklubben, I kveld med Ylvis og Praktisk info med Jon Almaas. Første sesong av solo-programmet hans Calles gale verden har vært en suksess.

Calles gale verden, Norges første skjult kamera-drama, har nettopp hatt premiere på TVNorge og strømmetjenesten discovery+, men har allerede levert godt over en halv million seere på første episode.


Humorserien har også hatt nest best strømmepremiere av året på discovery+.

– Calles gale verden er første forsøk på å blande fiksjon og skjult kamera her til lands, og kan nok oppfattes som smalt av noen. Det er derfor veldig gøy å se at humorserien har nådd ut så bredt, og med et snitt på 525 000 seere på første episode, kommer det vel ikke som noen overraskelse at vi kjører på med sesong to allerede til våren, sier Magnus Vatn, programdirektør i Warner Bros. Discovery.

Han sier videre at målet er å være nyskapende og best på humor.

View this post on Instagram

A post shared by discovery+ Norge (@discoveryplusno)

– Med Calles gale verden på lufta, så vil jeg si at alt går etter planen, sier han.

Calles gale verden drives handlingen frem av en særegen blanding av ferdigskrevet manus og ekte skjult kamera.

Calle har underholdt seere med skjult kamera i en årrekke, blant annet i programmer som I kveld med YLVISMandagsklubben og Praktisk info med Jon Almaas, men dette er første gangen han blander innslagene sammen med fiksjon og setter dem inn i en sammenhengende historie.

Dette er Calle i fri utfoldelse, der «gale verden» fort blir en underdrivelse.

Skjult kamera-legende

Calles gale verden dokumenterer livet til Calle Hellevang-Larsen, «Norges mest skjulte kameramann», landets lovpriste og kronede konge av TV-kunsten skjult kamera.

I sesong to har derimot Calle skiftet identitet og flyttet til Horten, hvor han jobber på Byggmakker og lever et helt vanlig liv.

Når han får høre at den tidligere assistenten hans, Anna, skal bli programleder i Calles gale verden, bestemmer han seg for å vende tilbake til skjult kamera-manesjen. Men å vippe Anna av pinnen skal vise seg å bli vanskeligere enn antatt.

– Det har lenge vært en stor drøm å få lage min egen TV-serie, og jeg vil gjerne prøve å bidra med noe som føles nytt. Calles gale verden er et program jeg har brygget på i flere år, og det er en helt ny type serie der jeg blander skjult kamera og dramaserie i samme gryte. Så setter jeg det på 1000 komigrader og lar det koke fullstendig over, sier Calle Hellevang-Larsen.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Sauene har gått i sirkler i flere uker – ingen skjønner hva som skjer

Leieboeren fikk sjokk da han skjønte hvorfor hans tidligere utleier ba om adressen hans