Hjem Kjendisnytt Camilla Herrem er blitt mamma – fødte på helt spesiell dag

Camilla Herrem er blitt mamma – fødte på helt spesiell dag

Håndballparet Camilla Herrem og Steffen Stegavik har blitt foreldre.  Begge to har offentlig annonsert den store gleden via Instagram.

Bryllupsdag = fødsel

Og for en dag deres lille Theo skulle velge! Steffen Stegavik skirver nemlig på Instagram at sønnen deres ble født på selveste bryllupsdagen deres. Han roser samtidig kona og nå mor til sitt barn for å være den sterkeste damen han vet om.

– For en stjerne du er. 5 års bryllupsdag i går ble feira på sykehuset i går kveld/natt. Å sannelig så kom lille Theo i natt 7/7 . Du er søren meg den sterkeste dama jeg vet om babe. Sykt bra jobba, Elskee deg. Alt ee good med mor, barn og pappa, skriver Steffen på Instagram.

Tøff fødsel 

Foto: Camilla Herrem / Instagram

På sin egen Instagram legger ikke Camilla Herrem skjul på at det har vært en hard fødsel.

– «Det er som en intervalltrening“ sa de. Tøffeste og lengste intervallene jeg noensinne har vært borti. Lille Theo, etter litt om og men kom han ut, frisk og rask. Lille pluggen har det ganske så bra. Nå er det bare å slappe litt av her sammen med gutta boys. Steffen Stegavik , du e den beste, skriver hun.

Like før jul avslørte Camilla Herrem at hun var gravid med følgende humoristiske bilde på Instagram:

Nå er det vesle barnet altså født, og den lille familien kan vente seg mange gledesstunder sammen i årene som kommer.

Vi gratulerer de nybakte foreldrene så mye med vel overstått fødsel! Klikk på deleknappen for å gratulere paret du også! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com