Hjem Kjendisnytt Camilla Läckberg: – Biten som må være der for at man ikke bare skal være kompiser

Camilla Läckberg: – Biten som må være der for at man ikke bare skal være kompiser

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Kjærligheten blomstrer for krimdronningen Camilla Läckberg.

Sveriges krimdronning Camilla Läckberg er gift for andre gang. Hun er 46 og mannen Simon Sköld er 33. 

Da de to møttes ble aldersforskjellen omtalt i mediene. Men paret har holdt sammen, og i et intervju med Expressen avslører hun hva som kan være nøkkelen til parets suksess

Camilla Läckberg forteller at hun og Simon er flinke til å utnytte de små øyeblikkene. Begge jobber hjemme, og de går ofte ut og spiser lunsj sammen. Om kvelden tar de en kaffe på terrassen. Dessuten er Simon også flink til å varte opp. 

– Det blir blomster og sjokolade. Eller han lager burrata med tomat, som jeg liker. Han er veldig flink til det, sier Läckberg til Expressen. 

Camilla Läckberg Faksimile: Instagram

Hun mener de to nok har en litt annen kjemi enn det folk tror. 

– Jeg pleier å si at han faktisk er 70 år, og han sier at jeg faktisk er 15 eller 20, så vi møtes et sted i midten, sier hun. 

Krimdronningen forteller at det er ektemannen som tar ansvaret. Mens hun gjerne synes det er koselig å være sent ute er mannen den som minner om at de skal opp klokken sju morgenen etter. 

Paret er rause med å gi hverandre egentid. Men når de er sammen er de sammen. 

– Vi er veldig fysiske med hverandre. Vi kysser og tar mye på hverandre og sitter nær hverandre. Simon er veldig fysisk og kosete. Det tror jeg er den brikken som må på plass så man ikke bare er kompiser. Det er kjempekoselig, sier Läckberg. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com