in

Camilla Läckberg dropper ferien for å ta vare på helsa

Sveriges krimdronning Camilla Läckberg har hatt en hektisk vår. Da ferien kom var batteriet tomt. Nå skal hun nyte dagene og lade batteriet.

– Skremte noen venner, og fikk også noen bekymrede meldinger fra dere da jeg uten nærmere forklaring skrev at jeg avlyste en tur på grunn av helsemessige årsaker. Ikke bekymre deg for det, for det er rett og slett at batteriet gikk tomt, skriver krimforfatteren til fansen i et innlegg på Instagram.

Det har nemlig vært hektisk for forfatteren som har vært involvert i svært mange prosjekter den seneste tiden. Tidligere i år kunne vi skrive at Camilla Läckberg og Laila Bagge avslørte sitt felles prosjekt.


I flere år har de i all hemmelighet skrevet en ungdomsserie sammen.

– Vi har slått sammen våre kloke hjerner, sier Bagge til Aftonbladet.

Allerede i 2019 reiste de til Los Angeles sammen for å jobbe, men de ville ikke si hva det dreide seg om.

Nå kan de endelig røpe planene:

– Vi skriver en serie sammen for Viaplay så det er kjempegøy. Våre verdener møtes på en måte. Det handler om hvordan musikkbransjen kan se ut når det er som verst, og vi hadde det veldig gøy da vi gjorde dette, sier Bagge til den svenske avisen.

Läckberg har også delt bilde av sønnen sin fra en av Los Angeles-turene, der hun konstaterer at sønnen er svært fornøyd med reisen.

Det var da Camilla Läckberg endelig kunne roe ned hun kjente hvor sliten hun er.

– Ironisk nok, etter noen dager med avslapning på landet. Og ja, jeg lytter til varselsignalet. Har avlyst stort sett alt hele sommeren. Blir en liten utflukt i morgen som vi har gledet oss lenge til, og jeg tror det skal gå bra – ellers sprer sommeren seg helt tom og jeg signaliserer «usosial» så godt jeg kan og krysser fingrene mine for at vennene fortsatt er der når jeg kommer ut på den andre siden med grønt på batteriet, skriver hun i oppdateringen.

Hun påpeker at dette også utrolig nok er den første sommeren hun har hatt fri på 20 år. Stort sett har hun hatt en eller annen form for deadline etter hver sommer. Dermed har ferietiden stort sett vært en periode der hun sitter og jobber hardt. Men ikke i år.

– I år skal jeg nyte og hvile! Leser, bader, trener, går, ser TV-serier, drikker kaffe fra Pollys kafé, lager mat og sover. Vil ikke forsvinne fra insta, men vil være aktiv i den grad det bare føles gøy og ikke som et krav, sier hun og avslutter med en klem til alle følgerne sine.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

redningsbøye

Åtte personer druknet i første halvdel av juli – Husk dette når du bader

Kvinnen ble angrepet med machete – to år etter våkner hun fra koma og peker på gjerningspersonen