in

Camilla Läckbergs «Lykkevika» er tilbake på skjermen med en 3. sesong

Camilla Läckberg Faksimile: Instagram

Flere intriger, mer romantikk – og enda en mordgåte. 12. desember er tredje sesong av Camilla Läckbergs seersuksess Lykkevika tilbake på tv-skjermen.

Dramatikken i Hammarvik fortsetter, og det dukker opp en rekke nye navn på rollelisten.

I den tredje sesongen av krimdronningen Camilla Läckbergs populære serie Lykkevika, fortsetter dramatikken i den lille kystperlen Hammarvik.


Nye forelskelser blomstrer, nye konflikter oppstår – og som i de tidligere sesongene står en mordgåte i sentrum.

Sesong tre er på åtte episoder, og har premiere søndag 12. desember på streamingtjenesten Viaplay.

Det slippes først to episoder, deretter kommer det én ny episode i uken.

– Dramatikken fortsetter i høyt tempo i Hammarvik, og jeg kan love at det både blir uventede romanser og spennende intriger, sier Camilla Läckberg om serien.

Hun legger til at hun synes det er utrolig gøy å jobbe med dette manuset og å se hvordan historien skapes av teamet både foran og bak kamera.

– Jeg får daglig spørsmål om fortsettelsen av Lykkevika, og er overlykkelig over å endelig kunne dele tredje sesong med seerne, sier den svenske krimdronninga.

Flere av skuespillerne fra de tidligere sesongene er tilbake, blant annet Martin Stenmarck (Danne) og Disa Östrand (Johanna).

I tillegg dukker flere nye navn opp på rollelisten. Vincent Grahl spiller rollen som Alex, en ung politibetjent som blir sendt til politiet i Hammarvik, og som raskt får mange beundrere. 

Kristofer Kamiyasu spiller den innflytelsesrike karakteren Tomas, mens Ing-Marie Carlsson har rollen som Nettans mamma, Anki.

I den nye sesongen lar Nettan moren flytte inn hos seg og Tony.

– Anki driver Nettan til vanvidd, og tvinger svigersønnen Tony til å gjøre alt hun ber om. Jeg elsket å spille denne karakteren. Et på mange måter forferdelig menneske, men som jeg samtidig måtte gjøre forståelig og realistisk, sier Carlsson om rollefiguren sin.

Hun berømmer skuespillerkollegene i serien.

– Jeg hadde det utrolig gøy med mine flinke kolleger, og måtte samtidig bruke erfaringen min fra serien «Tre Kronor», for å være på tå hev under produksjonen. Jeg nøt tempoet og utfordringene, sier Ing-Marie Carlsson.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Ble omringet av 150 bison-okser i Yellowstone nasjonalpart – se de utrolige bildene og viral-videoen

Takket være snarrådige fremmede berget Frank livet