søndag, mai 16, 2021

Camilla Stoltenberg lader batteriene med barnebarnet

Mest lest nå

Direktør for Folkehelseinstituttet, Camilla Stoltenberg (63), har hatt et travelt pandemi-år. Når hun er hjemme, lader hun batteriene med barnebarnet Jo.

Camilla Stoltenbergs eldste sønn Emil og kona hans har bodd hjemme hos henne i nesten syv måneder mens de har pusset opp eget hus. Like før jul ble Emil og kona foreldre til lille Jo. Camilla og mannen hennes, arkitekten Atle Aas, ble besteforeldre for første gang.


– For oss har det vært helt fantastisk å følge siste del av svangerskapet, fødselen og så det nyfødte barnet, forteller Camilla Stoltenberg i et intervju med VG.

Den lille familien på tre har nå flyttet hjem igjen til eget nyoppusset hus, men Camilla Stoltenberg legger ikke skjul på at det var hyggelig å ha barnebarnet boende hjemme hos seg til han var fem måneder gammel.

– Det har vært fint, helt utrolig. Nå synes jeg det er et savn å ikke se ham og å høre ham hver morgen når jeg våkner. Det har kanskje vært litt i overkant for dem å bo der hele den tiden, sier hun til avisen.

Når hun har tid sykler hun innom lille Jo og hilser på. Hun synes det å bli bestemor har vært fint.

Camilla Stoltenberg forteller at barnebarnet gir henne energi.

– Bli det så tidlig som mulig, mens du er i god form selv. Det er så vanvittig engasjerende. Jeg bare elsker å være bestemor, forteller hun til VGs journalist.

Hun innrømmer at familiens liv har vært sterkt preget av hva hun har jobbet med det siste året. De fleste våkne timene siden januar 2020 har hun tilbragt på jobb.

– Det er mer enn ett år. Det første del av januar 2020. Da gikk FHI i beredskap. Det begynte lenge før 12. mars for vår del, sier hun og fortsetter legger til at det har vært intenst, begivenhetsrikt og veldig spennende.

Samtidig synes FHI-direktøren at det er lett å motivere seg for noe som er så meningsfylt og som handler om noe mer enn en selv.

Nedenfor kan du se utdrag fra et intervju Camilla Stoltenberg stilte opp på hos Lindmo forrige måned:

Camilla Stoltenberg lengter etter de gode samtalene med foreldrene og søsteren Nini som ikke er her lenger, men finner…

Posted by Lindmo – NRK on Saturday, April 10, 2021
Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter