Hjem Kjendisnytt Carina Dahl hadde aldri sett på Kompani Lauritzen før hun ble med selv

Carina Dahl hadde aldri sett på Kompani Lauritzen før hun ble med selv

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den fjerde sesongen av Kompani Lauritzen er igang. I premiereprogrammet så vi kjendisene ankomme Setnesmoen. 

En av rekruttene denne sesongen er artisten Carina Dahl (37).

– Jeg har jo deltatt i flere lignende tv-programmer tidligere, med bare postive erfaringer. Jeg synes det er fint at folk kan bli kjent med meg på en annen måte enn bare slik de ser meg på scenen eller i sosiale medier, og føler meg veldig heldig som får være med på noe så unikt som dette. I tillegg liker jeg å pushe meg selv og tøye grenser, sa hun i forkant av programmet.

Hadde ikke sett programmet før hun takket ja

Samtidig innrømmer hun i et intervju med Kvinner og Klær at hun faktisk ikke hadde sett på det populære underholdningsprogrammet før hun selv takket ha til å bli med.

– Da jeg gikk inn i Kompani Lauritzen, sa jeg til meg selv: «Carina, nå kommer du til å stå ovenfor ting som du synes er helt forferdelig, og det er ikke noe vits i å stå og tvile». Jeg har større frykt for å gå glipp av ting, enn gevinsten jeg får av å gjøre noe, sier hun til KK.

Men hun måtte minne seg på hva hun hadde bestemt seg for.

– Jeg hadde bestemt meg for at ikke det var noe vits i å stå å dvele ved ting jeg visste at jeg kom til å måtte gjøre uansett, sier hun.

Samtidig legger hun til at det ikke alltid bare var lett å la være å stå der og dvele ved det.

Ekstremt tøft men moro med mestringsfølelsen

Hun innrømmer til ukebladet at hun har litt lett for å hoppe ut i ting og tenke at det blir gøy, for deretter å skjønne at det kan være mer utfordrende enn først antatt.

I et intervju med Nettavisen beskriver hun det å delta i «Kompani Lauritzen» som alt.

– Ekstremt, skremmende og tøft, men også artig og mye mestringsfølelse. Det var rett og slett alt, sier hun til Nettavisen.

Hun har ikke sett episodene selv ennå, men forteller at hun sikkert griner hele tiden.

– Det er nok fordi det er de følelsene som kommer når man er under press. Du blir målt på absolutt alt hele tiden, sier Carina Dahl.

Populært fordi man ikke vises som glansbilder

Hun tror TV-programmets popularitet bunner mye i at det er fint å se mennesker som presser seg selv og opplever mestring, men også at deltakerne ikke vises fram som glansbilder på Instagram.

– Jeg har tenkt litt på hvordan jeg må ha sett ut under enkelte øvelser, jeg er nok ikke på mitt vakreste, sier hun og ler.

Hun er uansett glad hun har deltatt. Å få mestringsfølelse for noe som i utgangspunktet sitter langt inne å gjøre, vokser man veldig på.

Håpet å bli kvitt høydeskrekken

– Jeg har både høydeskrekk og klaustrofobi, så øvelser som involverer høyder eller trange rom gruet jeg meg veldig til. Dette var jo noe jeg visste jeg måtte utfordre meg selv på. Og så er jo «Kompani Lauritzen» så mye mer enn fysiske øvelser, det er så komplekst og du vet aldri hva du går til – noe som gjør at du lærer nye ting om deg selv. Jeg oppdaget for eksempel at jeg ikke er særlig god til å pusle, fortalte hun da årets rekrutter ble presentert.

Samtidig sier hun til KK at hun gikk inn i «millitærlivet» med et stort ønske om å overvinne frykten – særlig for høyder. Carina er nemlig veldig glad i gå fjellturer og toppturer, og det å kunne nyte spektakulære opplevelser fra store høyder, ville være en stor gevinst for henne.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com