Hjem Kjendisnytt Carl I. Hagen innlagt på sykehus

Carl I. Hagen innlagt på sykehus

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Tidligere FRP-leder og veteranpolitiker Carl I. Hagen er innlagt på sykehus, men er ved godt mot.

Carl I. Hagen, en sentral skikkelse i norsk politikk og tidligere leder for Fremskrittspartiet (FRP), er nå innlagt på Diakonhjemmet Sykehus i Oslo. 79-åringen, som har vært en markant figur i norsk politikk i flere tiår, har fått påvist lungebetennelse.

Hagen har hatt en lang og innflytelsesrik karriere, og var aktiv i politikken fra han først ble stortingsrepresentant i 1974. Han ledet FRP fra 1978 og var med på å forme partiet til å bli en av Norges ledende politiske krefter etter det en periode hadde falt ut av Stortinget. Hagen trakk seg tilbake som partileder i 2006 og overlot roret til Siv Jensen, men gjorde comeback i politikken i 2021 og er nå stortingsrepresentant fram til 2025.

Ved godt mot

Selv om han er innlagt med lungebetennelse, er Hagen optimistisk.

«Jeg er i litt dårlig form, men det bør ikke overdrives,» skriver han i en SMS til Dagbladet.

Jon Helgheim, kommunikasjonssjef i FRP, bekrefter at Hagen er ved godt mot til tross for sykdommen.

Hagens sykehusinnleggelse kommer i en travel tid for FRP, med et landsmøte planlagt til helgen. Det er ennå usikkert om Hagen vil kunne delta på møtet.

Hagen, som fyller 80 år den 6. mai, har lenge vært en respektert og noen ganger kontroversiell skikkelse i norsk politikk.

Mange, både innenfor og utenfor politikken, sender nå sine beste ønsker om en rask bedring til Carl I. Hagen. Han har gjennom sin lange karriere påvirket norsk politikk på mange måter, og hans bidrag til landets politiske landskap vil være følt i lang tid. Vi ønsker Carl I. Hagen masse god bedring og håper han blir fort frisk igjen.

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com