Forsiden Familie Carolyn ble gravid etter IVF. Men så ringte legen med sjokkbeskjeden

Carolyn ble gravid etter IVF. Men så ringte legen med sjokkbeskjeden

Carolyn Savage og mannen Sean hadde prøvd å få barn i mange år. De ble overlykkelige da de endelig lykkes ved hjelp av prøverørsmetoden. Det var bare ett skår i gleden: Barnet de ventet, var ikke deres eget.

«Aldri i livet hadde jeg forventet at legen min ville gjøre en så stor feil», sier Carolyn.

Ifølge CBS News, hadde Sean og Carolyn tre barn fra før, men ønsket seg flere. Dette skulle bli deres fjerde barn. Carolyn hadde fått beskjed av legen sin om at det kom til å bli deres siste. Hun kunne ikke få flere barn etter denne graviditeten, verken på den naturlige måten eller gjennom prøverør.

Foto: Privat

Prøvde å finne en løsning

Sean og Carolyn bestemte seg for å kontakte de genetiske foreldrene. Men de kom ikke frem til noen god løsning. Sean og Carolyn måtte forberede seg på å levere fra seg barnet så fort det var født.

«Jeg tror vi gikk fra sjokk til en innsikt om at dette her skulle skje. Det har vært tøft, men vi føler at vi har tatt den rette beslutningen», sier Carolyn.

Foto: Privat

Babyen ble tatt fra dem

En halv time etter fødselen, ble gutten tatt fra dem og levert til de biologiske foreldrene som ventet i et annet rom på sykehuset.

LES OGSÅ
Det var helt stille på fødestua da lille Emmy ble født, selv ikke jordmødrene fikk frem et ord
LES OGSÅ
21-åringen tok dette bildet - timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

«Det er sønnen deres. Men han kommer alltid til å være min baby. Jeg var så lykkelig da jeg hørte at han skrek. I det øyeblikket var det eneste som spilte noen rolle, at han faktisk var frisk», sier Carolyn.

Foto: Privat

Fikk barn via surrogati

Heldigvis ventet det flere barn på Sean og Carolyn. Noen år senere, fikk de tvillinger via en surrogatmamma. Tvillingene Isabella og Reagen, ga familien noe annet å tenke på enn den forrige, tragiske graviditeten.

«Tvillingene har gjort det lettere for oss å bearbeide sorgen, som vi fortsatt kjenner etter det som skjedde med Logan. De er virkelig ikke en erstatning for han, men de har vært det beste for oss alle», sier Carolyn.

Foto: Privat

Ble gravid igjen

Nå var de en familie på sju. Men det stopper ikke der. Ikke lenge etterpå, ble Carolyn plutselig gravid, på den naturlige måten.

«Jeg tenkte at det ikke kunne være sant. Jeg var jo infertil. Jeg har gått gjennom utallige fertilitetsbehandlinger de siste to tiårene, og med unntak av IVF-behandling, har jeg bare sett to positive graviditetstester. Hvordan kunne dette være mulig? Jeg var 45 år. Var det virkelig sant?» sier hun.

Sønnen Nicholas ble født ni måneder senere, og så var familien på åtte komplett.

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

13 år gamle Sydney opptrer på kjøpesenter – får sin livs opplevelse da Ed Sheeran overrasker henne

Sydney Bourbeau opptrådte på et canadisk kjøpesenter til inntekt for en lokal veldedig organisasjon. Hun hadde valgt å synge Ed Sheerans sang "Thinking Out...

Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

En 57-åring hadde vært forsvunnet i flere måneder, da politiet endelig fant ham. Stedet de fant ham på, var imidlertid svært overraskende, nemlig i...

Hun gjør det over 100 år gamle treet om til et bibliotek – Imponerende

I disse dager leser mange av oss alt mulig på forskjellige typer skjerm som PC, mobil eller nettbrett. Men har vi glemt bøkene litt?...

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Tiden kom og vi skulle dra. Lite viste vi da at om bare noen minutter så ville alt forandre seg.

43-år gammel spesiallege innenfor psykiatri : «dette bør du vite om utbrenthet»

Niklas Nygren er en svensk lege. Han jobber innenfor psykiatri og har selv følt på kroppen hvordan det er å rammes av utbrenthet. På...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet