mandag, mars 30, 2020

Da Carstens tid var kommet innvilget sykehuset hans siste ønske

Mest lest nå

Artikkelen fortsetter etter annonsen

Av og til leser man historier som er verdt å hylle. Historien om Carsten Flemming Hansen og Aarhus universitetssykehus i Danmark er en slik historie.

Aarhus Universitetsykehus publiserte et bilde på Facebook. Bilde var av en tidligere pasient, Carsten.

Mannen hadde vært innlagt på sykehuset fordi en utposing på hovedpulsåren på magen hadde sprukket. Det var ingenting sykehuset kunne gjøre for Carsten, tilstanden var for dårlig til at operasjon var aktuelt. Han fikk beskjed om at det nå bare var snakk om dager før livet ebbet ut.

Carsten hadde et siste ønske ovenfor sykehuset. Han ønsket å få sitte på verandaen med en røyk i den ene hånden, og et glass vin i den andre.

På Facebook skriver sykehuset at de ga blaffen i røykforbudet og oppfylte mannens siste ønske. Han fikk sitte på verandaen hvor han fikk se sin siste solnedgang sammen med familien, vin og røyk.

Foto: Aarhus universitetssykehus

Historien om Carsten har rørt mange mennesker. Den har fått tusenvis av delinger på sosiale media og svært mange ønsker å hylle sykehuset for å innvilge Carstens siste ønske.

Del gjerne denne rørende saken videre på Facebook du også! 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Ida Gran-Jansen (32) blir mamma igjen – avslører kjønnet

Kjendisbaker Ida Gran-Jansen (32) og samboer Eirik Lyssand venter sitt andre barn til sommeren. Ida avslørte selv den store nyheten på sin Instagram-profil. "Halvveis til...

Guro Fostervold om koronaviruset: – Jeg føler meg nesten dum

Guro Fostervold etterlyser tydeligere retningslinjer fra regjeringen. Hun blir forvirret av de forskjellige reglene og anbefalingene som florerer. "Jeg er forvirret. Veldig forvirret. Og nesten...

Gjenåpner salget av ville dyr på våtmarkedene i Kina

Fredag forrige uke, var det igjen full fart ved våtmarkedene i Kina. Kineserne feiret kampen mot koronaviruset med å spise ville dyr. En kilde sier...