in

Cat-fighten mellom Sofie Karlstad og Marit Andreassen fortsetter: – Kalte meg bitch

TV 2 / Strix Farmen Kjendis 2023: Sofie Karlstad. Foto: Espen Solli/TV 2

Allerede første uka på kjendisgården tilspisset det seg mellom influenseren Sofie Karlstad og skuespiller Marit Andreassen.

Farmen kjendis-deltager Sofie Karlstad har åpenbart et stort hjerte for katter. Hun hadde på forhånd gitt beskjed om at det eneste kravet hennes var en sengepartner som tålte katt. Influenseren kan nemlig ikke ha katt hjemme i leiligheten sin i Oslo, og hadde derfor lyst til å være så mye hun kan sammen med kattene på kjendisgården.

Skuespiller Marit Adeleide Andreassen hadde imidlertid svært lite til overs for Sofies ønske om å ha katt i senga.


– Du må respektere at når vi er på sovesal, kan vi ikke ha dem oppi en fellesseng. Seks mennesker og tre kattunger. Da blir det ikke noe søvn på meg og det blir det ikke på noen av oss, sier Marit.

Noe Sofie imidlertid ikke ville akseptere uten videre.

Les også: Aslak Maurstad om de ekstreme grepene før «Farmen kjendis» : – Min taktikk

Ikke eneste gang de to røk uklar

I et videoklipp delt av TV 2 etter Farmen Kjendis-innspillingen sa Sofie også at dette ikke var den eneste knuten på tråden mellom de to.

– Jeg vet jo at dette ikke er den første trøbbelen som blir med den personen jeg krangler om med den kattesituasjonen. Jeg regner med at jeg kanskje kommer ut som «bad guyen» i starten, men så tror jeg kanskje seerne kommer til å forstå hvorfor jeg ble irritert på det etter hvert  i sesongen, sier Sofie i klippet.

Det har gått mange kuler varmt på kjendisgården, og den første deltageren valgte å forlate gården etter en konflikt allerede i andre episoden. Lina Adampour, som har foreldre som kom til Norge fra Iran, valgte å trekke seg da Ørnulf Høyer i en samtale på gården, der gründer Christopher Mørch Husby også skal ha vært til stede, hadde brukt ordet «pakkis» – noe både Ørnulf og Christopher avviste.

Les også: Kjendiskokk Trond Moi uttaler seg om konflikten på «Farmen»

Nå sier Sofie i et nytt intervju med TV 2 at det var mange krangler på Farmen-gården som aldri ble vist på TV.

Hevder Marit kalte henne bitch

– Jeg har grytelokk som ører, som mamma pleide å si da jeg var liten. Jeg får med meg alt. Så selv om jeg står bak en stubbe eller en hjørnekant, så får jeg med meg hva Marit sier når jeg ikke er der, sier hun til TV 2, og fortsetter:

– Etter et ting (tingplassen er stedet hvor tvekampene foregår, journ. anm.), så snakket hun med Aslak. Da sa hun at jeg var en bitch eller ei kjerring, eller noe sånt, hevder Sofie overfor TV 2.

Når TV 2 kontakter Marit har avviser hun å ha sagt dette.

– Nei, Gud fader! Det kan jeg ikke huske. Det er heller ikke et ord jeg bruker. Jeg har en datter på 16 år, hvor jeg vet at slikt språk blir hyppig brukt. Jeg er heller en sterk motstander av det ordet, svarer Marit Andreassen til TV 2.

Les også: Espen PA Lervaag avslører hva han smuglet med seg inn på Farmen

Hun legger til at i Nord-Norge kan man bruke ordet «kjerring» om så mangt, men hun kan ikke huske å ha sagt det om Sofie. Marit synes derimot det er merkelig at Sofie tar opp dette mer enn et halvt år etter at innspillingen av «Farmen Kjendis» pågikk, og sier de har hatt en god tone når de har møttes i etterkant av innspillingen.

Begge deltakerne forteller at forholdet mellom dem ble preget av krangelen de hadde allerede den første uken, der de var uenige om hvorvidt kattene på gården skulle få sove i senga eller ikke.

Andreassen har ifølge TV-kanalen innrømmet at hun kan ha vært litt streng mot Sofie, og har beklaget dette. Hun legger også til at hun synes Sofie er «ei skjønn jente».

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Anne-Elisabeth Hagen

Tom Hagens venner er urolige for forandringen

Ask (17) har Downs – når han avslutter 13 års skolegang står det «ikke vurdert» på vitnemålet