Hjem Kjendisnytt Cathrine Fossum om hvordan det er å være programleder for Sommerhytta

Cathrine Fossum om hvordan det er å være programleder for Sommerhytta

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Seerne har fulgt fire unge deltakerpar som skal konkurrere om å vinne sin sommerhytte på Myllatunet i Nordmarka i Lunner kommune.

Det har vært Cathrine Fossums første sesong som programleder i det populære programmet som Guri Solberg ledet seks år før henne.

– Det er en ære å få lov til å låne stafettpinnen fra Guri. Hun har gjort en utrolig god jobb, uttalte Fossum til TV 2 da det ble kjent at hun tok over stafettpinnen.

Hun la til at hun gledet seg utrolig mye til jobben som nå venter henne.

– Sommerhytta er jo en stor suksess, mye takket være den dyktige gjengen som jobber med programmet – og ikke minst deltakerne. Det er kjempegøy å få lov til å bli med i gjengen.

Selv sier hun at hun selv aldri kunne ha vært deltager i programmet:

– Jeg er nok litt for utålmodig og ikke nøye nok. Jeg er bare ikke så opptatt av detaljer, og ser ikke at det ikke blir bra, innrømmer Cathrine Fossum i et intervju med ukebladet Hjemmet, der hun også kan avsløre at mannen hennes, Andreas, har gitt henne maleforbud i deres eget hjem.

LES OGSÅ: Benjamin fra sommerhytta om kjærlighetssorgen

Men de som deltar, de synes hun er modige.

–Om noen krangler kan de ikke bare dra av gårde, og alt blir filmet. Så det handler mye om vennskap og kjærlighet, og det fellesskapet som oppstår mellom alle deltagerne. I tillegg til snekring og hvordan de praktisk løser oppgaver.

Det hun setter aller mest pris på er å bli kjent med deltagerne og de tre fagansvarlige i serien.

– Og så er det så gøy når folk kan ting jeg ikke kan, jeg har ti tommeltotter. Det var en gave å bli kjent med dem, sier hun og legger til at hun gleder seg til kommende sesonger.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com