Hjem Kjendisnytt Så mye får Oprah betalt for intervjuet med Meghan Markle og prins Harry

Så mye får Oprah betalt for intervjuet med Meghan Markle og prins Harry

CBS betaler Oprah Winfrey opptil 9 millioner dollar for intervjuet med Meghan Markle og prins Harry. Dette tilsvarer rett over 75 millioner norske kroner med dagens vekslingskurs.

I Oprah Winfreys mye omtalte intervju med Meghan Markle og prins Harry som sendes i USA søndag kveld, forventes det at hertugparet forteller alt om deres dramatiske exit fra den britiske kongefamilien.

TV-kanalen skal ifølge den britiske avisen Daily Mail ha betalt et eller annet sted mellom 7 og 9 millioner dollar for rettighetene fra Winfreys produksjonsselskap Harpro Productions.

Intervjuet er allerede svært mye omtalt, og et døgn etter at det har blitt sendt i USA, vil det også senders på den britiske tv-kanalen ITV som angivelig skal ha betalt 1 million pund for rettighetene.

Tøft valg

Hertugparet avviser at de får noe som helst for å stille opp i intervjuet. De har allerede sikret seg svært lukrative avtaler med Netflix og Spotify.

I en trailer for det kommende intervjuet Oprah Winfrey har gjort med Meghan Markle og prins Harry, hevder Harry at han utvandret til LA med familien fordi han, med referanse til prinsesse Dianas død, sier han fryktet at historien skulle gjenta seg. 

Prins Harry sier at det å forlate kongefamilien var «utrolig tøft», og Oprah hevder at paret vil si «ganske sjokkerende ting» i intervjuet som sendes i sin helhet søndag 7. mars.

TV-kanalen CBS har bedt kongefamilien «gjemme seg bak sofaene».

Rettighetene til intervjuet er så langt solgt i 17 land.

I forkant av intervjuet har Buckingham Palace bekreftet at de har startet en etterforskning av påstander fremsatt av tidligere ansatte om at Meghan Markle skal ha mobbet flere ansatte ved hoffet.

Hertuginnen av Sussex blir beskyldt for å ha mobbet to personlige assistenter til de sluttet, og ødelagt selvtilliten til en annet medarbeider.

Selv avviser Meghan påstandene og hevder at avisen The Times er «brukt» av Buckingham Palace, og påstår det hele er en svertekampanje.

Se og Hør får opplyst at Oprah-intervjuet sendes på henholdsvis TV3 og streamingtjenesten Viafree mandag 8. mars klokken 21:30.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com