søndag, april 18, 2021

CBS før Oprah-intervjuet med Harry og Meghan: -Kongefamilien bør gjemme seg bak sofaene

Mest lest nå

Søndag kommer det mye omtalte intervjuet Oprah Winfrey har gjort med Meghan Markle og prins Harry. Traileren har allerede skapt storm.

I en trailer for det kommende intervjuet Oprah Winfrey har gjort med Meghan Markle og prins Harry hevder Prins Harry at han utvandret til LA med familien fordi han, med referanse til prinsesse Dianas død, sier han fryktet at historien skulle gjenta seg. Dette melder den britiske avisen Daily Mail.

Prins Harry, hertugen av Sussex, sier at det å forlate kongefamilien var «utrolig tøft», og Oprah hevder at paret sier «noen ganske sjokkerende ting» i intervjuet som sendes i sin helhet søndag 7. mars.


I teaseren lover Oprah seerne at det vil komme sjokkerende avsløringer og sier «ingen emner er utelatt».

Traileren viser også en synlig gravid Meghan, iført en svart Armani-kjole som ifølge Daily Mail har en prislapp på 4700 dollar, tilsvarende 40.668 norske kroner med dagens vekslingskurs.

Relatert: Buckingham Palace bekrefter: Trer tilbake for godt
Relatert: Prins Harry og hertuginne Meghan venter sitt andre barn

Men i et hint om at Meghan ikke vil holde noe tilbake om Harrys familie, avslører Oprah at den tidligere skuespilleren hevder henne 20 måneder som en kongelig var «nesten ulevelig», og sier fortellingen hennes er «sjokkerende».

Hertugen og hertuginnen av Sussex skal ifølge den britiske avisen ha planer om å bruke intervjuet for å øke populariteten i USA og fortsette krigen med pressen.

Harry antydet at han fryktet at Meghan ville lide samme skjebne som moren, som døde for 23 år siden.

Relatert: Prins Harry har inngått forlik med tabloidavis
Relatert: Prins Harry langer ut mot Silicon Valley – gir sosiale medier skylden for opptøyene i Washington

TV-kanalen CBS har bedt kongefamilien «gjemme seg bak sofaene» neste søndag, og avslørte samtidig av showet har blitt utvidet fra 90 minutter til en to-timers spesial som vil bli sett på av titalls millioner mennesker globalt.

Den ekstra halvtimen vil også tillate CBS å hente inn mer reklamekroner. En 30-sekunders annonse antas å koste rundt 200.000 dollar.

Ifølge Page Six får ikke Harry og Meghan betalt for Oprah-intervjuet, men eksperter mener at det er en del av planen deres om å bygge seg opp som merkevare i USA etter å ha signert mega-avtaler med Netflix og Spotify.

Relatert: Meghan ignorerte rådene Camilla ga henne før hun giftet seg med Harry

Selv om det ikke er klart nøyaktig hvordan Harry sammenligner behandlingen av Meghan med behandlingen av prinsesse Diana, har kongelige eksperter allerede kritisert den.

– Da Meghan var en del av kongehuset ble hun alltid beskyttet av et team Scotland Yard-offiserer. Heldigvis var hun aldri i fare fysisk, og Harry vet det, sier Robert Jobson som er biograf for prins Charles og hertugen av Edinburgh.

– Jeg dekket alle turene til Sussex-paret og mange av deres engasjementer. Meghan holdt mange taler på sine reiser som kongelig og fikk en plattform for å gjøre det. Når du trekker deg tilbake fra dette og ser det for hva det er – en kampanje for å promotere et intervju som et amerikansk nettverk forventer å tjene en formue på – er det bare latterlig å snakke om å bli «brakt til stillhet». Det passer antagelig en fortelling, men til hvilken pris koster dronningen, prins Philip og kongefamilien og vårt rykte som land, fortsetter han.

Se traileren i videoen under:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter