søndag, oktober 24, 2021

Cecilie Leganger er gift

Mest lest nå

Cecilie Leganger (46) avslører på Instagram at hun har giftet seg med kjæresten Hans Petter Gundersen (68).

– Tusen takk til alle som har heiet på oss og til familie og venner som var med på bryllupsfeiringen. Vi er så takknemlige og lykkelige, sier den tidligere håndballstjerna på Instagram.


Etter at Cecilie Leganger la keeperhanskene på hyllen har 45-åringen som av mange regnes som verdens beste håndballkeeper gjennom tidene skapt et nytt liv som komponist og pianist. 

Det er i forbindelse med den nye karrieren som musiker hun har blitt kjent med Gundersen, som hun i et intervju med Klikk.no har omtalt som «tvillingsjel».

– Musikken ga meg muligheten til å bli kjent med denne fine mannen, som er mer opptatt av hva jeg står for rent musikalsk enn merkelappen «verdens beste målvakt». HP, som han blir kalt, møtte meg helt fra starten av med en enorm respekt både som musiker og menneske. Utgangspunktet for at vi ble kjent var at han identifiserte seg med min måte å komponere på. Vi er musikalske tvillingsjeler. Et fenomen som stadig har befestet seg de siste månedene.

Og nå har de også giftet seg. Det var Se & Hør som først omtalte nyheten.

Gundersen, som i flere tiår har vært kjent som en ildsjel i byens musikkmiljø, var full av lovord om forloveden, og sa at han ble «lamslått over hvor like musikalske gener» de to har da han hørte Legangers komposisjoner.

I dag er Leganger nyutdannet lege og jobber gjennom selskapet Nye livskrefter. Der jobber hun ifølge ukebladet med å holde ledelsessamlinger samt støtte ungdommer med spesielle behov. I tillegg er hun keepertrener for damelaget i Fana.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter