Hjem Historier fra livet Celine (24) ble mobbet gjennom oppveksten. Hun har brukt hundretusener på plastiske operasjoner

Celine (24) ble mobbet gjennom oppveksten. Hun har brukt hundretusener på plastiske operasjoner

24 år gamle Celine Centino fra Sveits vokste opp som et mobbeoffer. Nå har hun brukt hundretusener på å endre utseende sitt.

Den unge kvinnen som kommer fra Zurich i Sveits har blitt en populær skikkelse på Instagram. Hun har tusenvis av følgere. Et ganske annet utgangspunkt enn hvordan Celine hadde det i oppveksten.

Hun kan forteller at hun ble mobbet gjennom tenårene og ble stemplet som «stygg». Fraværet på skolen ble skyhøyt fordi hun ikke orket å møte mobberne ansikt til ansikt.

Endret utseende

Når man hører noe bli fortalt om og om igjen, så blir det fort til at man begynner å tro på det man hører. For Celine gjaldt det utseende. Hun hadde fått høre så ofte at hun var stygg, at hun også begynte å føle seg som stygg. Daily Mail skriver at hun i 2013 begynte å spare penger fra jobben sin som frisør slik at hun skulle få råd til plastiske operasjoner.

Nå har hun brukt hundretusener på å få et utseende hun føler seg komfortabel med.

Det er ikke så lett å se at dette er samme jenta

Celine har 43.000 følgere på Instagram, og livet føles ganske så annerledes enn det gjorde i tenårene

«Jeg var alltid en glad person, men jeg hadde ikke det bra med kroppen min. Så mange dømte meg fordi jeg var «stygg», og jeg ble en trist person, sier Celine i følge Daily Mail.

Hun fortsetter:

«Jeg ønsket å være glad igjen, så jeg forandret utseendet mitt og alt jeg ikke likte med meg selv. Vi lever i en tid hvor vi kan endre noe hvis vi ikke liker det, så jeg tok denne sjansen.

«Jeg ble mobbet daglig, og det handlet alltid om noe nytt, enten så jeg ut som en mann fordi brystene mine var for små, eller andre ting.»

Celine før alle operasjonene

Celine i dag 

Hva synes du om forvandlingen? Vi er glad for at Celine har fått det bedre med seg selv, og et utseende som gir henne selvtillit. Samtidig er det utrolig trist at mobbing skal føre til at mennesker velger å gjøre så drastiske endringer med kroppen sin. 

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com