Hjem Kjendisnytt Céline Dion mobbes på nettet for sitt nye utseende – slik svarer hun på kritikken

Céline Dion mobbes på nettet for sitt nye utseende – slik svarer hun på kritikken

Det er dessverre vanlig i dagens samfunn at mennesker gjør narr av andre på grunn av hvordan kroppen deres ser ut. Kropppress er noe som store deler av befolkningen sliter med. Vi blir presset til å strebe etter uoppnåelige resultater for å tilfredsstille samfunnets forventninger. Det er ofte de som har noen kilo ekstra som blir hetset og opplever at de får negative kommentarer om utseendet sitt.

Likevel går det også den andre veien. Har du noen kilo for lite, kan du erfare den samme formen for mobbing av hvordan du ser ut.

Céline Dion, 51, er selvfølgelig mest kjent for sin vakre stemme. Men den siste tiden har oppmerksomheten dessverre blitt rettet mot utseendet hennes. Hun har opplevd mye negativ kritikk på nettet fra mange personer som har brølt mot henne om hvordan »fasongen» hennes har endret seg.

«Ser alt for tynn ut»

På stjernens Instagram har det eksplodert med negative kommentarer om hvordan kroppen hennes ser ut. Her er noen eksempler av hvilke reaksjoner som forekommer i kommentarfeltene:

«Spiser hun ikke mat? Æsj, hvordan hun ser ut.»

«Hun ser så skjør ut.»

«Celine, du er alt for mager.»

«Jeg har aldri sett henne så tynn, huff.»

Den 51 år gamle sangeren har ikke tid å kaste bort på negativitet som dette.

«Jeg har ikke spiseforstyrrelser. Det gjør folk forbanna at jeg er tynn og at jeg ikke legger på meg. Jeg har vært tynn hele livet. Ingen i familien min er overvektige,» sier hun til The Guardian.

Mistet mannen sin

I 1999 møtte Céline en av hennes største kriser i livet da hun fikk nyheter om at mannen hennes, René Angélil, fikk påvist halskreft. René var hele 26 år eldre enn Céline. Hun forsørget han og tok seg godt av ham, og hun jobbet hardt for kombinere dette med karrièren sin.

For fire år siden gikk mannen hennes bort. Siden den gang har hun blitt anklaget for å være for mager etter ektemannens død.

Svarer på kritikken om hennes slankere figur

«Hvis jeg liker meg selv, ikke bry deg. Hvis du ikke liker hvordan jeg ser ut, ikke ta bilder av meg og la meg være i fred. Hvis du liker det, vil jeg være der. Jeg jobber hardt. Da blir det vanskeligere å legge på seg. Jeg har et sunt og balansert kosthold. I tillegg trener jeg ballett fire dager i uken», sier hun til PEOPLE.

Vi benytter anledningen til å takke Dion for den fantastiske musikken hennes gjennom tidene. I tillegg oppfordrer vi til å ta avstand fra å kritiserer andre menneskers kroppsfasong. Har du ikke noe positivt å si, kan du holde det for deg selv.

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com