in ,

Charlene av Monaco feiret bursdagen alene

Prinsesse Charlene av Monaco får behandling for «emosjonell og fysisk utmattelse». Bursdagen ble feirer alene.

Da Charlene nylig fylte 44 år, delte fyrstehuset en lysbildefremvisning med bilder for å markere anledningen. Her er det bilder av Charlene i oppveksten, som olympiasvømmer, sammen med ektemannen Prins Albert, og sammen med deres syv år gamle tvillinger Jacques og Gabriella.

Videoen som ifølge Town & Country Magazine opprinnelig ble lagt ut av hennes veldedige organisasjon, Princess Charlene Foundation, viser også Charlene som møter verdensledere og kongelige.


Happy Birthday Princess Charlene.

Posted by Palais Princier de Monaco – Prince's Palace of Monaco on Monday, January 24, 2022

Charlene ble ifølge Daily Mail innlagt på et hemmelig behandlingssenter i november, kun få dager etter at hun kom tilbake til Monaco etter 10 måneders fravær i hjemlandet Sør-Afrika.

Albert har vært vag med hensyn til den eksakte sykdommen til Charlene, men har ifølge den britiske avisen sagt at hun lider av «emosjonell og fysisk utmattelse». Rett før jul kom det en uttalelse fra fyrstedømet at hun fortsatt er «måneder unna» å være helt frisk.

Albert tok barna med på besøk i juleferien, men etter det Daily Mail kjenner til var den ikke ventet noen tur for å markere bursdagen hennes.

Venner av Charlene har ifølge Daily Mail fortalt til Page Six at tobarnsmoren «nesten døde» mens hun var i hjembyen Cape Town.

Prinsesse Charlene møtte prins Albert i 2000 under en svømmekonkurranse i Monaco, og paret giftet seg i 2011. I 2014 ble de foreldre til tvillingene Gabriella og Jacques.

Fyrstinne Charlene var på en veldedighetstur i hjemlandet Sør-Afrika da hun pådro seg en infeksjon etter å ha gjennomgått et bihuleløft og en beintransplantasjon i forkant av reisen.

Fordi ørene hennes ikke ville tåle trykkforskjellen under en flyreise, gikk det nesten 10 måneder før hun kunne reise hjem til Monaco.

Etter hjemkomsten har hun altså blitt lagt inn på et ukjent behandlingssenter.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Öde Spildo Nerdrum

Öde Nerdrums dramatiske historie: Dødssyk som baby: – Kunne endt opp som grønnsak

Mange ødeleggelser etter uværshelg i Sør-Norge: Vinden har gjort mest skade