Hjem Kjendisnytt Charlene er hjemme igjen etter et halvt år i Sør-Afrika

Charlene er hjemme igjen etter et halvt år i Sør-Afrika

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

At fyrstinne Charlene av Monaco har vært i hjemlandet Sør-Afrika siden mai, og har av helsemessige årsaker ikke kunnet reise hjem, har ført til spekulasjoner.

At fyrstinne Charlene av Monaco har oppholdt seg i Sør-Afrika i et halvt år har ført til en rekke spekulasjoner. Til slutt måtte fyrst Albert ut og avkrefte av det var knute på tråden i ekteskapet.

 Hun forlot ikke Monaco i hast! Hun dro ikke fordi hun var sint på meg eller noen andre. Hun skulle til Sør-Afrika for å jobbe med stiftelsen sin der nede, og tilbringe tid med hennes bror og noen venner, har prins Albert tidligere uttalt til det internasjonale ukebladet People.

I utgangspunktet skulle Charlene besøke hjemlandet sitt i 10 dager for å rette oppmerksomhet rundt beskyttelsen av neshorn. Men ukebladet Se & Hør har tidligere omtalt operasjonen fyrstinnen måtte gjennom som følge av en infeksjon i øre, nese og hals.

Fyrstinnen pådro seg infeksjonen etter å ha gjennomgått et bihuleløft og en beintransplantasjon i forkant av reisen. Fordi ørene hennes ikke vil tåle trykkforskjellen som vil oppstå når hun flyr kan hun ennå ikke reise hjem til Monaco.

Nylig fortalte imidlertid fyrst Albert at hun ville komme hjem igjen veldig snart.

Og mandag deler fyrstefamilien et bilde av seg selv i Monaco på bildedelingstjenesten Instagram.

https://www.instagram.com/p/CWBjB1EMrWP/

Også fyrstehusets instagramkonto har bilde av Charlene vel hjemme igjen.

– Tidlig på morgenen mandag 8. november ønsket HKH prins Albert II, akkompagnert av HKH prinsesse Stéphanie samt prins Jacques og prinsesse Gabriella, HKH Prinsesse Charlene velkommen til Fyrstedømmet Monaco. Et gjensyn fylt med glede og følelser, skriver fyrstehuset.

Saken ble først omtalt i Norge av Dagbladet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com