Hjem Kjendisnytt Charlene hasteinnlagt på sykehus igjen

Charlene hasteinnlagt på sykehus igjen

Fyrstinne Charlene av Monaco har vært i hjemlandet Sør-Afrika siden mai, og dermed borte fra fyrst Albert og de to tvillingene Gabriella og Jaques.

Dette har ført til en rekke spekulasjoner om at det er problemer i ektestkapet mellom Albert og Charlene. Dette har imidlertid Albert avvist.

Les også: Ny farskapssak ryster Monaco – fyrstinne Charlene støtter fyrst Albert

 Hun forlot ikke Monaco i hast! Hun dro ikke fordi hun var sint på meg eller noen andre. Hun skulle til Sør-Afrika for å jobbe med stiftelsen sin der nede, og tilbringe tid med hennes bror og noen venner, forteller prins Albert til det internasjonale ukebladet People. 

Reisen var ment å vare i ti dager, men hun fikk en infeksjon under reisen.

Ukebladet Se & Hør har tidligere omtalt operasjonen fyrstinnen måtte gjennom som følge av en infeksjon i øre, nese og hals.

Fyrstinnen pådro seg infeksjonen etter å ha gjennomgått et bihuleløft og en beintransplantasjon i forkant av reisen. Fordi ørene hennes ikke vil tåle trykkforskjellen som vil oppstå når hun flyr kan hun ennå ikke reise hjem til Monaco.

Nå skriver Se & Hør at Albert og tvillingene Jacques og Gabriella (6) har vært på besøk hos Charlene i Sør-Afrika. De rakk ikke mer enn å komme hjem igjen til Monaco før Charlene kollapset og ble hasteinnlagt på sykehuse igjen.

Charlene ble hentet av ambulansen 1. september.

– Legene forsøker fremdeles å finne ut akkurat hva som skjedde, sier direktøren for Princess Charlene of Monaco Foundation, Chantelle Wittstock, som også er Charlenes svigerinne.

Svigerinnen forteller at hun har hatt enorme smerter.

I et intervju med Radio 702 forteller Charlene at hun kommer til å være landfast i Sør-Afrika frem ti lslutten av oktober.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com