in

Charles var rasende på Thomas Markle

Det skal ha vært betydelige gnissinger mellom Meghan Markle og kongefamilien i 2018. Dette kommer frem i en ny biografi av Tom Bowers.

I en ny biografi om Meghan Markle og prins Harry, omtalt av Mirror og ført i pennen av Tom Bowers, hevdes det at Meghan Markle ble fornærmet etter at hun ble møtt med hissige utspørringer fra prins Charles.

Meghan og prins Harry skal ha vært i konflikt med prins Charles helt fra starten, hevder Bowers i den nye boken om Sussex-paret som bærer tittelen «Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors». (Hevn: Meghan, Harry og krigen mellom Windsorene)

Prins Charles ble angivelig irritert over Thomas Markles opptredener i media, der han åpenlyst kritiserte kongefamilien og økte konfliktnivået mellom kongefamilien og Meghan.

I løpet av en uke i juli 2018 hevder Bowers at prins Charles sint spurte sønnen sin: «Kan hun ikke bare møte ham og få ham til å stoppe?»

Boken hevder videre at prins Charles og dronningen fant det vanskelig å tro at Meghan ikke var i stand til å løse problemet med faren sin, og at de skal ha ønsket at hun tok et fly tilbake til USA for å forsone seg med ham – men dette ble avvist direkte.

View this post on Instagram

A post shared by Eugenia Garavani (@eugeniagaravani)

– Det var helt urealistisk å tro at jeg kunne fly diskret til Mexico, dukke opp uanmeldt på døren hans i en liten grenseby, et sted og et hus som jeg aldri hadde besøkt eller kjente til … og på en eller annen måte håper å snakke privat med faren min uten å forårsake en vanvittig medieoppmerksomhet og -invasjon som kunne bragt mer forlegenhet for kongefamilien, skal Meghan ifølge boken ha sagt om saken.

Strekker ut en hånd

Meghan Markle har ikke hatt kontakt med faren Thomas (77) siden før hun giftet seg med prins Harry i 2018. Nå er faren ute av sykehus etter et slag, og Meghan håper på gjenforening.

Etter slaget sier Thomas Markle ifølge den britiske avisa the Mirror at han følte seg heldig som var i live, men avslørte at han står overfor en lang rekonvalesens etter slaget. Blant annet har hendelsen gått hardt utover 77-åringens evne til å snakke.

– Jeg føler meg enormt takknemlig og vet hvor heldig jeg er som er i live, sier han i en uttalelse der han legger til at han ønsker å takke alle, spesielt de fantastiske legene og sykepleierne som reddet livet hans.

I skandaleintervjuet med Oprah Winfrey som uttalte Meghan at hun har mistet mye etter at hun ble kongelig:

– Jeg mistet faren min og jeg mistet en baby, sa hun og refererte til spontanaborten sommeren 2020.

Thomas Markle repliserte at hun aldri har mistet ham, og at han er der for henne om hun ønsker det. Samtidig velger faren å legge seg flat.

– Jeg har aldri stoppet å elske henne. Jeg vil aldri være enig i alt barna mine gjør, men jeg elsker dem. Og jeg elsker så absolutt Meghan, uttalte han i en kommentar etter skandaleintervjuet.

Aldri møtt barnebarna

Thomas Markle som ikke sett datteren siden før bryllupet med prins Harry i 2018, har heller aldri møtt barnebarna Archie og Lilibet. Han har tidligere uttalt at han fikk vite at han skulle bli bestefar da nyheten kom på radioen.

Meghan bodde sammen med faren fra hun var 11 til hun var 18. Faren hevder  forholdet mellom de to surnet da han ikke kunne komme i bryllupet i 2018 etter et plutselig hjerteinfarkt. En annen side av saken er at det kort tid før bryllupet ble kjent at han hadde samarbeidet med en paparazzifotograf for å sette seg selv i et bedre lys. Det spekuleres i om dette er den egentlige grunnen til at han uteble fra datterens bryllup.

Etter farens slag har imidlertid en kilde nær Meghan ifølge den britiske avisen Daily Mirror sagt til The Mirror at hun tross alle stridighetene mellom dem er bekymret for faren og ønsker å reparere forholdet.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Flypassasjeren som nekter å bytte sete med småbarnsmor som ønsker å sitte sammen med barnet sitt skaper debatt på internett

Foreldrene falt om på gulvet – datteren på 9 låste opp telefonen med farens ansiktet og ringte sykebilen