søndag, januar 26, 2020
Historier fra livet Charlotte blir omtalt som verdens minste jente - 5...

Charlotte blir omtalt som verdens minste jente – 5 år etter fødselen gjorde hun legenes spådommer til skamme

-

Emma og Scott Garside var overlykkelig da de fikk vite at de ventet en liten jentebaby. Emmas graviditet gikk som normalt, og det var ingen indikasjon på at noe ville gå galt. Men da Charlotte Garside ble født i 2007, ble alle sjokkert.

Selv om Emma bar Charlotte i sin livmor i nesten 36 uker, var Charlotte på størrelse med en liten baby født 16 uker tidlig. Hun så ut som en «porselensdukke» med sin lille kropp, fremtredende nese, små, svarte øyne og spisse hake.

Så kom diagnosen. Charlotte ble født med en form for dvergisme som var så sjelden at den ikke engang hadde et navn. Tilstanden begrenset veksten hennes og forårsaket spiseproblemer og hjerneskader.

Legene fortalte foreldrene at Charlotte, som en gang var kjent som den minste jenta i verden, ikke ville bli eldre enn ett år.

«Hun så ut som om hun ville knekke i to dersom du løftet henne opp,» sa Emma.

Foto: Barcroft

Men legene tok feil. Skammelig feil.

I 2012 begynte Charlotte på skolen, og viste en lærevillighet som overgikk de andre barna. Nedenfor kan du se en video som «verdens minste jente» – Hun har virkelig overrasket alle med sin kjærlighet til livet!

DEL Charlottes utrolige historie med vennene dine på Facebook.

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kaster grisen utfor 70 meter – ble tvunget til å hoppe i strikk

Folk over hele verden har protestert kraftig etter at en fornøyelsespark i Kina tvang en gris til å hoppe strikkhopp. "Dette er dyremishandling av...

Forsker konkluderer: influensa ER verre for menn

Er det virkelig slik at menn blir sykere enn kvinner? Du er nok ikke alene om du...

Kvinne stanset bilen for å filme elg. Hva hun også fikk med på opptaket, fikk henne til å grøsse

Da den kanadiske kvinnen Audrée Tanguay Fréchette tilfeldigvis så en elg som sto og beitet i veikanten i Gaspésie i Quebec, stanset hun bilen...