onsdag, august 12, 2020

Charlotte blir omtalt som verdens minste jente – 5 år etter fødselen gjorde hun legenes spådommer til skamme

Mest lest nå

Barn som har et nært forhold til besteforeldre blir psykisk sterkere

At besteforeldre ofte knytter helt spesielle og gode bånd til sine barnebarn er ingen hemmelighet. Men besteforeldre er ikke bare nyttige barnevakter, de er...

Emma og Scott Garside var overlykkelig da de fikk vite at de ventet en liten jentebaby. Emmas graviditet gikk som normalt, og det var ingen indikasjon på at noe ville gå galt. Men da Charlotte Garside ble født i 2007, ble alle sjokkert.

Selv om Emma bar Charlotte i sin livmor i nesten 36 uker, var Charlotte på størrelse med en liten baby født 16 uker for tidlig. Hun så ut som en «porselensdukke» med sin lille kropp, fremtredende nese, små, svarte øyne og spisse hake.

Så kom diagnosen. Charlotte ble født med en form for dvergisme som var så sjelden at den ikke engang hadde et navn. Tilstanden begrenset veksten hennes og forårsaket spiseproblemer og hjerneskader.


Legene fortalte foreldrene at Charlotte, som en gang var kjent som den minste jenta i verden, ikke ville bli eldre enn ett år.

«Hun så ut som om hun ville knekke i to dersom du løftet henne opp,» sa Emma.

Foto: Barcroft

Men legene tok feil. Skammelig feil.

I 2012 begynte Charlotte på skolen, og viste en lærevillighet som overgikk de andre barna. Nedenfor kan du se en video som «verdens minste jente» – Hun har virkelig overrasket alle med sin kjærlighet til livet!

DEL Charlottes utrolige historie med vennene dine på Facebook.

130,383FansLik
1,537FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter