in

«Charter-Hilde» rasende på «Charter-Svein»: – Nå skiller vi lag

Hilde Skovdahl

Lørdag formiddag ble det holdt en protest mot koronarestriksjoner utenfor Stortinget. Rundt 200 personer deltok i demonstrasjonen, og en av dem som hadde møtt opp for å brenne munnbindet sitt var TV-personligheten Svein Østvik.

Østviks tv-kompanjong, Hilde Skovdahl (51), er en av de som tar avstand fra Østviks opptreden.


– Jeg ble sjokkert. Jeg måtte se videosnuttene og bildene flere ganger for å se om det var ham. Jeg kunne ikke skjønne det. Jeg ble lei meg og rasende da jeg skjønte at det var ham, sier Skovdahl til Nettavisen.

De to omgås sjelden privat, men siden de har gjort mye på tv sammen er det mange som ser på dem som en «duo».

Nettavisen skriver at Skovdahl samme dag valgte å dele et innlegg på Facebook, der hun tok stor avstand fra Østviks opptreden under demonstrasjonen. Hun skrev også at hun nå ville skille lag med den mangeårige TV-kompanjongen.

– Jeg ønsket å vise at jeg ikke støttet det han gjorde, så jeg la ut et bilde av meg selv med visir og munnbind og skrev at jeg ønsket å skille lag, sier Skovdahl.

For ordenhetens skyld har jeg behov for å legge ut mine utalelser om lørdagens hendelse , der Svein Østvik brenner munnbindet sitt under coronaskeptikernes markering utenfor Stortinget. Her har dere saken:

Posted by Hilde Skovdahl on Monday, April 12, 2021

Kort tid etter slettet imidlertid Skovdahl innlegget. Til Nettavisen sier hun at hun fortsatt står for innholdet i innlegget, men slettet det fordi hun ikke orket å diskutere i kommentarfeltet.

– Svein er en så elsket person og han har en stor innflytelse. Det han gjorde på lørdag er rett og slett farlig. Han sender ut signaler som kan gi en farlig konsekvens for samfunnet. Jeg blir rasende og jeg har ikke ord. Jeg tror handlingen hans var et resultat av noe impulsivt, og jeg tror ikke han tenkte så mye gjennom det. Men det er ikke rom for å gjøre slike ting nå, sier Skovdahl som har sett flere liknende hendelser fra mennesker med innflytelse den siste tiden.

Østvik har ikke kommentert saken.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Lasse Matberg

«Farmen»-Lasse har gitt bort premien

Tor Kjærvik

Advokat Tor Kjærvik skutt og drept