lørdag, april 17, 2021

«Charter-Hilde» tar et oppgjør med kroppspress – delte nakenbilde på sosiale medier

Mest lest nå

Hilde Skovdahl (50) får stor oppmerksomhet for sitt siste innlegg på sosiale medier hvor hun reagerer på Gullrutepris. 

I 2006 ble Hilde Skovdahl med på programmer «Charterfeber» på TV 3. Siden da dro hun hvert år til Gran Canaria for å være med på innspillingene av det populære programmet. Før årets sesong var det imidlertid stopp. Hun likte ikke måten programmet hadde utviklet seg på og takket nei til flere opptredener.

Til Dagbladet forklarte hun bakgrunnen:


– Gjennom alle disse åra har det egentlig bare vært gøy, men nå synes jeg det er blitt litt annerledes. «Charterfeber» er kjent for å være et gøyalt og positivt program, men i den siste sesongen synes jeg det ble for mye klaging og «krampe»-moro, sa hun.

Tar et oppgjør med kroppspress 

Søndag kveld delte Hilde Skovdahl et innlegg på Instagram og Facebook som nå går viralt.

«JEG ELSKER KROPPEN MIN! Ja, man kan si mye om den… men herlighet så mye glede den har gitt og gir meg», slik starter innlegget til Skovdahl som har publisert et nakenbilde av seg selv.

«Så rart å si det, tenker du stille i ditt sinn….. Ja, jeg vet jeg er overvektig, og har min kamp med å gå ned for helsens skyld.
Men likevel mener jeg hvert eneste ord, jeg elsker kroppen min! For dette fantastiske underverk den faktisk er,» fortsetter hun.

Videre tar Skovdahl et oppgjør med prisen som ble delt ut til Melina Johnsen under Gullruten.

«Vi mennesker setter opp mye regler for hva som er vakkert eller stygt, eller hva som skal være «inn» akkurat nå. Unge menn for lov å si «ingen feite horer tillatt på russe bussen!» uten at noen spesielt reagerer..
Melina Johnsen fra » Ex on the beach» , hylles og får Gullrute prisen , som årets deltaker. Hun som står å skriker ut til et annet menneske » Du er stygg, feit og bleik. Du drar ned håret og leker deilig. Du er ikke en dritt, bitch!». Jipppiiii sånne damer må vi «hylle!» De som krenker andre! Jippppiii vi er så «frimodige,gææærne og kuule!» Men det stakkars Melina ikke vet….er at hun blir mobbet av de som «hyller» henne…..»

Skovdahl avslutter innlegget med å oppfordre alle til å hylle sin egen kropp. 

«Men har vi egentlig tenkt over hva KROPPEN er? Dette vidunderlige templet som har gitt deg liv, som representerer DEG! Er du egentlig klar over hvor fantastisk den er? Vi tenker ikke på det før vi blir syke eller havner i en ulykke. Da innser vi plutselig hvilken gave vi har. 🙏❤️ Det å kritisere en kropp er som å som et hån mot mennesket, mot livet, mot de som ville gjort hva som helst for å ha en arm , et ben eller en pupp. Så nå er det på tide å hylle kroppen DIN! ❤️Så derfor legger jeg ut et bilde av min kropp som ikke er perfekt. Slik at du skal bli påminnet over hvor fin du er! 🙏❤️Visste du forresten at kroppen er 1 cm lengre på morgenen når du våkner enn når du legger deg på kvelden

 

View this post on Instagram

 

JEG ELSKER KROPPEN MIN! <3 Ja, man kan si mye om den… men herlighet så mye glede den har gitt og gir meg. Så rart å si det, tenker du stille i ditt sinn….. Ja, jeg vet jeg er overvektig, og har min kamp med å gå ned for helsens skyld. Men likevel mener jeg hvert eneste ord, jeg elsker kroppen min! For dette fantastiske underverk den faktisk er. Vi mennesker setter opp mye regler for hva som er vakkert eller stygt, eller hva som skal være «inn» akkurat nå. Unge menn for lov å si «ingen feite horer tillatt på russe bussen!» uten at noen spesielt reagerer.. Melina Johnsen fra » Ex on the beach» , hylles og får Gullrute prisen , som årets deltaker. Hun som står å skriker ut til et annet menneske » Du er stygg, feit og bleik. Du drar ned håret og leker deilig. Du er ikke en dritt, bitch!». Jipppiiii sånne damer må vi «hylle!» De som krenker andre! Jippppiii vi er så «frimodige,gææærne og kuule!» Men det stakkars Melina ikke vet….er at hun blir mobbet av de som «hyller» henne….. Men har vi egentlig tenkt over hva KROPPEN er? Dette vidunderlige templet som har gitt deg liv, som representerer DEG! Er du egentlig klar over hvor fantastisk den er? Vi tenker ikke på det før vi blir syke eller havner i en ulykke. Da innser vi plutselig hvilken gave vi har 🙏❤️. det å kritisere en kropp er som å som et hån mot mennesket, mot livet, mot de som ville gjort hva som helst for å ha en arm , et ben eller en pupp. Så nå er det på tide å hylle kroppen DIN! ❤️Så derfor legger jeg ut et bilde av min kropp som ikke er perfekt. Slik at du skal bli påminnet over hvor fin du er ! 🙏❤️Visste du forresten at kroppen er 1 cm lengre på morgenen når du våkner enn når du legger deg på kvelden ? Fun fact! 😃😂foto: Espen Solli ❤️#jegelskerkroppenmin #kropp #livet #mitttempel #detskalværeplassforossalle #kroppspress

A post shared by Hilde Skovdahl (@charterhilde) on

På få timer har innlegget til Skovdahl fått tusenvis av likerklikk og delinger. Vi føyer oss inn i rekken og hyller ordene til Hilde! Er du enig med henne? Trykk i så fall på deleknappen! 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter