Hjem Kjendisnytt Charter-Svein gjør comeback på TV – Dette skal han gjøre nå

Charter-Svein gjør comeback på TV – Dette skal han gjøre nå

Etter en lengre pause er den elskede TV-serien «Charterfeber» tilbake. Og Svein Østvik er igjen klar for å innta varmere strøk.

Med kjente og kjære ansikter som familien fra Harstad, Fred Åge, og ikke minst Svein i spissen, lover denne sesongen å skape «minner for livet».

Den 20. august setter de kursen mot Gran Canaria, og seerne kan glede seg til alt fra Irish coffee og bananbåter til karaoke og utfordringer med hotelleheiser når sesong 12 har premiere på Viaplay og TV3.

Charterfeber-favoritten Fred Åge, også kjent som «Verdens gemeste fyr», er tilbake, like hjertevarm som alltid. Damene fra Sande fortsetter jakten på den perfekte Irish og Strawberry Daiquiri, mens mor-Aslaug må tørke tårer når Stein Are og onkel Erling arrangerer en overraskelsesfest til hennes 60-årsdag med tre-retters middag og velvalgte ord.

Charterfeber
Svein Åge er klar for ny sesong av Charterfeber. Foto: Viaplay

Og selvfølgelig, ingen Charterfeber uten Svein Østvik, kjent som Charter-Svein.

– Rull ut den røde løperen, for jeg er back in business. Charter-Svein lever og da blir det charterfeber, sier Svein med sitt karakteristiske smil.

Nina Ellevog, sammen med søsteren Gry, returnerer også for å dele eventyret.

– Når det er holkeføre ute og vinterkulda blåser gjennom isolasjonen, da er det lett å takke ja til Charterfeber. Og når været og Irish-en er varm, ja da er himmelen ganske nær, sier Nina.

Nye deltakere

Programredaktør i Viaplay, Jonas Møller, gleder seg stort til å gjenforene seerne med dette fargerike reisefølget.

– Seerne får på ny bli med når herlige, uredde nordmenn utforsker og prøver alt Gran Canaria har å tilby. Våre charterturister byr på heiser og aircondition som ikke vil samarbeide, spanjoner som ikke forstår norsk og mat med både for lite og for mye saus, sier han i en pressemelding.

Charterfeber
Harstadfamilien. Foto: Viaplay

Men det er ikke bare utfordringer som venter våre reisende. Det blir raske bananbåter, sol, øl, bading og selvfølgelig kjærlighet, latter og minner for livet.

Denne sesongen bringer også nye ansikter til skjermen. Vi får et gjensyn med Per Sandberg, denne gangen i følge med broren Roar Sandberg. Noen kjente ansikter fra Paradise Hotel, som Bendik Romeo Rognes og Amalie Lund, blir også med på chartereventyret. Roger Andersen bytter ut «Danskebåten» med solfylte Gran Canaria, og vi møter Jan Greftegreff samt mange nye reisefølger.

Gjør deg klar for en ny sesong med uforglemmelige øyeblikk når Charterfeber har premiere på Viaplay og TV3 den 20. august.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com