Hjem Kjendisnytt «Charter-Svein» gjør comeback på tv-skjermen

«Charter-Svein» gjør comeback på tv-skjermen

Del
X

«Charter-Svein» Østvik er med på ett av kjendislagene når sesong 3 av «Alle mot alle» går av stabelen på Discovery denne høsten.

Det har vært en traven vår for «Charter-Svein». Han er mest kjent for tv-opptredner på Charterfeber og Torpet Kjendis. Men i vår satte han sinnene i kok ved å brenne munnbind foran Stortinget under en protest mot koronarestriksjoner.

«Charter-Hilde» Skovdahl var rasende på charter-kompisen, og gikk ut og tok kraftig avstand.

Hans gode venninne Linni Meister uttrykte også at hun var trist over å se kompisen fra Torpet Kjendis bli med på munnbind-brenning.

Lothepus la ut en tirade på Instagram.

Østvik røk også ut av podkasten «Mannspanelet», der han sammen med Gunnar Gundersen i en årrekke har bidratt til temaet menn og følelser. Gundersen avviste imidlertid at Østviks kontroversielle uttalelser rundt pandemien var årsaken til dette.

https://www.instagram.com/p/CM4zXjMggSD/

Comeback på TV

Men nå blir det comeback på hjemmebane for Svein Østvik. I høst skal han ifølge Dagbladet kjempe på ett av de sju kjendislagene i humor-gameshowet «Alle mot alle».

Komikerne Jon Almaas og Henriette Steenstrup er programledere. Toppidrettsutøver Birgit Skarstein og proffdanser Helene Spilling er med. Komikerparet Maria Stavang og Magnus Devold skal være med. Og Svein Østvik er tilbake i tv-varmen etter vårens kontroverser. Han er på lag med komikeren Sofie Frøysa.

– Høstens sesong ble spilt inn i januar og februar i år. Deltakerne blir valgt ut fordi de er folk som gjør seg godt på tv, og om nordmenn flest har et forhold til. Det er morsomt å sette allmennkunnskapene deres på prøve, skriver kommunikasjonsdirektør i Discovery til Dagbladet.

Det vil si at serien er spilt inn før Charter-Svein skapte baluba på Eidsvolls plass.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com