Hjem Fremhevet «Charter»-Svein: – Noe av det modigste jeg har gjort

«Charter»-Svein: – Noe av det modigste jeg har gjort

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Reaksjonene har ikke latt vente på seg etter at Svein Østvik brente munnbind foran Stortinget.

Lørdag formiddag ble det holdt en protest mot koronarestriksjoner utenfor Stortinget. Rundt 200 personer deltok i demonstrasjonen, og en av dem som hadde møtt opp for å brenne munnbindet sitt var TV-personligheten Svein Østvik.

Østviks tv-kompanjong, Hilde Skovdahl (51), er en av de som tar avstand fra Østviks opptreden.

– Svein er en så elsket person og han har en stor innflytelse. Det han gjorde på lørdag er rett og slett farlig. Han sender ut signaler som kan gi en farlig konsekvens for samfunnet. Jeg blir rasende og jeg har ikke ord. Jeg tror handlingen hans var et resultat av noe impulsivt, og jeg tror ikke han tenkte så mye gjennom det. Men det er ikke rom for å gjøre slike ting nå, uttalte Skovdahl til Nettavisen.

Nakstad reagerer

Også administrerende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad i FHI fikk med seg protestene.

– De 200 som ligger på sykehus, tenker nok at de gjerne skulle byttet plass med dem, sa assisterende helsedirektør Espen Nakstad til VG, og la samtidig til at det er veldig forståelig at folk er lei.

Mens protestene har haglet inn har Østvik selv forholdt seg avventende. Men mandag kveld snakket han med God Kveld Norge. Ifølge TV 2 sier realityprofilen at han synes det er mange ting som lukter veldig dårlig i hans nese når det gjelder det å være fritt menneske. Man sniker inn ting som gjør at mennesker som har et litt annet syn blir tvunget inn i vaksinepass, for eksempel.

Hva synes du om demonstrasjon mot korona? 🤔

Posted by Sosialnytt on Monday, April 12, 2021

– Jeg er så glad for at jeg dro. Jeg føler vel egentlig at det er en av de modigste handlingene jeg har gjort. Jeg visste det ville komme mye tøff motstand, sier Østvik.

Kjendis-lege Kaveh Rashidi er sterkt kritisk til gruppen han mener Svein Østvik tilhører.

– Svein sier noe om det som mange i hans miljø er enig med han i, sier Rashidi ifølge TV 2.

Rashidi mener demonstrasjonene bunner i at personer som deltar ikke kan faktaene sine.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com