Hjem Kjendisnytt Cher (73) avslører hvordan hun holder seg ung og sprek

Cher (73) avslører hvordan hun holder seg ung og sprek

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Da Cher var barn, fikk hun høre av moren sin at hun verken var den peneste eller den mest talentfulle. Men at hun var spesiell, og at det var det viktigste.

Det er ingen tvil om at Cher ser helt fantastisk ut til å være 73 år. Hun er en sprek og flott dame, og hun holder seg sunn og frisk. Ifølge henne selv, ligger det ingen hemmelighet bak, bare en generelt sunn livsstil og en gi f…holdning. Ja, også sjokolade.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Cher (@cher)

Trener mye

«Det viktigste er å gi deg selv en sjanse. Jeg sluttet å røyke, jeg har aldri brukt narkotika, jeg drikker ikke kaffe og jeg drikker nesten aldri alkohol eller spiser rødt kjøtt», sier Cher til People.

I tillegg trener hun mye, og så spiser hun sjokolade.

«Jeg har nesten drept meg selv på gymmen for denne kroppen. Det er ikke sånn at jeg sitter på en hemmelighet som ingen andre vet om», sier hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Cher (@cher)

Hater å løpe

Cher forteller at hun hater å løpe, så det gjør hun ikke. Hun går turer i stedet. I tillegg er hun opptatt av friheten til å være den hun er. Hun er ikke opptatt av at hun må være på en spesiell måte for å gjøre andre til lags. Hun bryr seg ikke om hva som er populært eller hva andre mener hun bør gjøre. Hun tar avgjørelser basert på hva som er riktig for henne.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Cher (@cher)

Har operert nesen

Likevel, alt er ikke helt naturlig med Cher. Det er ingen hemmelighet at hun har tatt noen plastiske operasjoner.

«Folk må få gjøre hva de vil så lenge det gjør dem lykkelig», sier hun om den saken, og innrømmer at hun har fikset på nesen sin, og rettet opp tennene. Men hun nekter for at hun har implantater i kinnene.

«Tennene mine ble rettet på med tannregulering. Det gjorde noe med hele formen til munnen min. Kanskje det er derfor folk tror jeg har implantater i kinnene», sier hun.

«Jeg ønsker å se bra ut så lenge jeg kan. Hvis noen syns det gjør meg overfladisk, så ja, da er jeg det», sier hun videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Cher (@cher)

LES OGSÅ: Tenk at denne damen er over 70 år – nå deler hun hemmeligheten bak utseende

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com