torsdag, januar 23, 2020
Kjendisnytt Chris Holsten rørte alle med sin tolkning av "Ein...

Chris Holsten rørte alle med sin tolkning av «Ein farfar i livet»

-

«Hver gang vi møtes» er endelig klar med en ny sesong. Og for en første episode det ble i kveld. 

Først ut var det Odd Nordstoga som skulle hylles.

Linnea Dale (28), Frida Ånnevik (35), Aslag Haugen (59), Morgan Sulele (28), Tuva Syvertsen (36) og Chris Holsten (26) leverte alle nydelige bidrag med sine versjoner av Nordstogas låter.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Odd Nordstoga (@oddnordstoga)

Og mest inntrykk gjorde kanskje Chris Holsten. Han valgte den emosjonelle «Ein farfar i livet». Med seg på scenen tok han med seg nettopp sin egen farfar på snart 90 år som spilte trekkspill til låta.

– Vi har aldri gjort noe musikalsk i sammen før og det å kunne gjøre dette her sammen synes jeg er fantastisk vakkert rett og slett, sa Holsten i programmet.

Og vakkert ble det. Knapt et øye var tørt etter at Holsten fremførte låta.

Ovenfor VG forteller Holsten at det var helt spesielt å ha med seg farfaren sin.

– Det er nok det sterkeste minnet jeg har derfra. Vi har aldri gjort noe musikalsk sammen før, og han nærmer seg 90 år. Han er jo i siste delen av livet og har fulgt hele karrieren min de siste ti årene. Så at jeg fikk muligheten å ta med han og hedre Odd Nordstoga, det var veldig personlig, forteller 26-åringen til avisen.

Nedenfor kan du høre hvordan det hørtes ut. Trykk gjerne på deleknappen om du likte denne versjonen av «Ein farfar i livet». 

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Dette skjer i kroppen din når du drikker kaffe

Mange av oss er avhengig av en kaffekopp når vi står opp om morgenen. Foruten å gjøre oss mer våken gir den varme drikken...

Nytt håp: Nyoppdaget celle kan muligens bekjempe alle type kreftformer

I følge BBC har en gruppe forskere fra Cardiff University i Wales nylig oppdaget en ny celle som skal kunne bekjempe de fleste typer...

Dolph Lundgrens nye, norske kjæreste om aldersforskjellen: – Det er litt rart

Men selv om norske Emma Krokdal (24) syns det er litt rart, er det ikke noe hun tenker mye over. Dessuten syns hun Dolph...