Forsiden Historier fra livet Chris lot labradoren sin svømme i havet - tre dager senere døde...

Chris lot labradoren sin svømme i havet – tre dager senere døde hunden

Det som skulle være et hyggelig strandbesøk endte i tragedie for amerikanske Chris Taylor og labradoren hans O.G. Det var i sommer at  Chris tok med hunden sin til stranden for å leke. Hunden koste seg og lekte i bølgene, skriver Fox 13 News.

De koste seg på stranden hele dagen, men på ettermiddagen merket Chris at hunden hans virket litt rar. Senere begynte han å vakle og virket trett. – Da jeg tok han inn i bilen hadde han diré, forteller Chris.

Dagen etter var O.G. sitt gamle jeg igjen, men onsdagen var han i elendig form. Han spiste ikke og reagerte ikke på navnet sitt.

Reklame

Chris tok derfor hunden med seg til dyrlege. Der fikk han vite at O.G.`s hjerne hadde begynt å svulme opp og at kroppen ikke reagerte på medisin. O.G. måtte dessverre avlives.

«Det føles surrealistisk. Det føles ikke riktig. Jeg blir nødt til å kunne forstå det for å innse at det er ekte og at han ikke er her lenger», sier en knust Chris Taylor.

Da dyrlegen kunne fortelle ham hva som var årsaken til hundens plutselige sykdom ble han sjokkert. O.G. hadde drukket for mye saltvann og var dermed blitt saltvannsforgiftet.

Foto: Pixabay

Dyrlegen Melissa Webster forklarer at saltvannsforgiftning er en skjult fare for mange hundeeiere. Hunder reagerer svært forskjellig på inntak av saltvann. Hun oppfordrer derfor hundeeiere til å ha rikelig med vann med i bilen når de drar på stranden slik at hunden ikke er tørst. Hennes egen hund har også blitt syk etter å ha drukket saltvann.

LES OGSÅ
Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Hun råder også folk til å være oppmerksomme dersom hunden får plutselig diaré eller begynner å kaste opp. Det kan nemlig være tegn på saltvannsforgifntning.

Chris Talor ønsker å dele denne historien med andre hundeeiere da det er mange som ikke er klar over denne faren.

Del gjerne videre for å advare andre! 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT