tirsdag, august 4, 2020

Chris lot labradoren sin svømme i havet – tre dager senere døde hunden

Mest lest nå

Katten CC er 130 cm lang. – Han er som en hund

Den svenske katten CC er like lang som en fjerdeklassing og veier hele 12 kilo. «Men egentlig er han like snill som han er stor,...

Det som skulle være et hyggelig strandbesøk endte i tragedie for amerikanske Chris Taylor og labradoren hans O.G. Det var i fjor sommer at  Chris tok med hunden sin til stranden for å leke. Hunden koste seg og lekte i bølgene, skriver Fox 13 News.

De koste seg på stranden hele dagen, men på ettermiddagen merket Chris at hunden hans virket litt rar. Senere begynte han å vakle og virket trett. – Da jeg tok han inn i bilen hadde han diaré, forteller Chris.

Dagen etter var O.G. sitt gamle jeg igjen, men onsdagen var han i elendig form. Han spiste ikke og reagerte ikke på navnet sitt.


Chris tok derfor hunden med seg til dyrlege. Der fikk han vite at O.G.`s hjerne hadde begynt å svulme opp og at kroppen ikke reagerte på medisin. O.G. måtte dessverre avlives.

«Det føles surrealistisk. Det føles ikke riktig. Jeg blir nødt til å kunne forstå det for å innse at det er ekte og at han ikke er her lenger», sier en knust Chris Taylor.

Da dyrlegen kunne fortelle ham hva som var årsaken til hundens plutselige sykdom ble han sjokkert. O.G. hadde drukket for mye saltvann og var dermed blitt saltvannsforgiftet.

Foto: Pixabay

Dyrlegen Melissa Webster forklarer at saltvannsforgiftning er en skjult fare for mange hundeeiere. Hunder reagerer svært forskjellig på inntak av saltvann. Hun oppfordrer derfor hundeeiere til å ha rikelig med vann med i bilen når de drar på stranden slik at hunden ikke er tørst. Hennes egen hund har også blitt syk etter å ha drukket saltvann.

Hun råder også folk til å være oppmerksomme dersom hunden får plutselig diaré eller begynner å kaste opp. Det kan nemlig være tegn på saltvannsforgifntning.

Chris Taylor ønsker å dele denne historien med andre hundeeiere da det er mange som ikke er klar over denne faren.

Del gjerne videre for å advare andre! 

130,301FansLik
1,508FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter