Historier fra livet Chris lot labradoren sin svømme i havet - tre...

Chris lot labradoren sin svømme i havet – tre dager senere døde hunden

-

- Reklame -

Det som skulle være et hyggelig strandbesøk endte i tragedie for amerikanske Chris Taylor og labradoren hans O.G. Det var i sommer at  Chris tok med hunden sin til stranden for å leke. Hunden koste seg og lekte i bølgene, skriver Fox 13 News.

De koste seg på stranden hele dagen, men på ettermiddagen merket Chris at hunden hans virket litt rar. Senere begynte han å vakle og virket trett. – Da jeg tok han inn i bilen hadde han diré, forteller Chris.

Dagen etter var O.G. sitt gamle jeg igjen, men onsdagen var han i elendig form. Han spiste ikke og reagerte ikke på navnet sitt.

Chris tok derfor hunden med seg til dyrlege. Der fikk han vite at O.G.`s hjerne hadde begynt å svulme opp og at kroppen ikke reagerte på medisin. O.G. måtte dessverre avlives.

«Det føles surrealistisk. Det føles ikke riktig. Jeg blir nødt til å kunne forstå det for å innse at det er ekte og at han ikke er her lenger», sier en knust Chris Taylor.

Da dyrlegen kunne fortelle ham hva som var årsaken til hundens plutselige sykdom ble han sjokkert. O.G. hadde drukket for mye saltvann og var dermed blitt saltvannsforgiftet.

Foto: Pixabay

Dyrlegen Melissa Webster forklarer at saltvannsforgiftning er en skjult fare for mange hundeeiere. Hunder reagerer svært forskjellig på inntak av saltvann. Hun oppfordrer derfor hundeeiere til å ha rikelig med vann med i bilen når de drar på stranden slik at hunden ikke er tørst. Hennes egen hund har også blitt syk etter å ha drukket saltvann.

Hun råder også folk til å være oppmerksomme dersom hunden får plutselig diaré eller begynner å kaste opp. Det kan nemlig være tegn på saltvannsforgifntning.

Chris Talor ønsker å dele denne historien med andre hundeeiere da det er mange som ikke er klar over denne faren.

Del gjerne videre for å advare andre! 

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

De tre pensjonistene danser til Michael Jackson. Får publikum til å hyle av latter

De kaller seg The Awesome Threesome, og er alle over 70 år. De elsker å danse, men har aldri...

Ny trend – Høyhælte sko for menn

Tidligere er det bare Elton John og Prince av menn som har våget seg ut med høye hæler. Men...

Den store julekalender-favoritten er tilbake

Er du av dem som gleder deg til 1. desember, fordi da begynner julekalenderen på NRK? Da kan du...

Audun ble «Årets fotograf» med dette fantastiske ørnebildet

Denne uka fikk Audun Rikardsen fra Steigen i Nordland naturfotografenes Oscar – prisen "Wildlife Photographer of the Year" for...

Elsa (93) var døden nær av underernæring – hjemmetjenesten lagde ikke mat til henne

Elsa Rix fra Lomma kommune i Sverige,  fikk innvilget hjemmetjeneste to ganger om dagen. De skulle blant annet lage...

Kongen spøkte på Dronningens bekostning under gallamiddagen

Torsdag kveld denne uken var stortingsrepresentantene samlet til gallamiddag på slottet. Tradisjonen tro, holdt Kong Harald tale. Og tradisjonen...