Forsiden Kjendisnytt Christer Modin fra =Oslo er død

Christer Modin fra =Oslo er død

-

Det er magasinet selv som i dag melder at den populære baristaen Christer Modin fra =Oslo og =Kaffe er død.

«Med stor sorg har vi fått nyheten om Nils Christer Modins bortgang,» skriver Erlik Oslo på Facebook.

Christer Modin ble kjent for det norske folk gjennom det populære tv-programmet «Petter Uteligger» som gikk på TV 2. Gjennom programmet skapte mennesker med rusproblematikk sin egen jobb ved å starte kaféen =Kaffe.

Christer ble raskt godt likt blant seerne både på grunn av sine kvikke kommentarer og sitt høye temperament. Da han gjestet Senkveld tidligere i år viste han sin spøkefull side, samtidig som han uttrykte sin glede over å få jobbe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by =Oslo (@erlikoslo) on

– De har klart å plassere oss bak en kaffebar, da. Og jeg drikker ikke kaffe en gang, sa han i programmet, før han fulgte opp med:

– Jeg gleder meg til å gå på jobb, og synes det er artig.

Han var en fighter

Even Skyrud, miljøarbeider i =Oslo publiserte i dag en tekst på magasinets hjemmeside hvor han minnes Christer Modin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by =Oslo (@erlikoslo) on

«Jeg tenkte ofte at det kom til å bli godt for Christer å slippe alle smertene, den dagen kroppen hans ikke orka mer. Jeg er ikke så sikker på om han hadde vært enig. Han var en fighter, en som ikke la seg ned og ga opp.

Selv de siste månedene, hvor han var inn og ut av sjukehuset, var han den som alltid møtte på jobb. Noen ganger måtte han overtales til å komme seg tilbake i seng, for han var slettes ikke i form til arbeid. Det var ikke alltid populært. Det skjedde også at han da dro for å selge =Oslo, gjerne på favorittplassen ved Stortorvets Gjæstgiveri. Han skulle jobbe, om han så måtte slepe seg ned, og sitte på bakken med magasinene,» skriver Even Skyrud.

LES OGSÅ
Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm avslører strålende nyhet
LES OGSÅ
Marna Haugen Burøe har fått kreft igjen - "Det er en syk følelse"

Fikk møte kongen

I 2010 fikk Christer Modin møte kongen på slottet. Han fikk prate med kongen om sin vei for å bli rusfri og hvor mye jobb betyr. Møtet gjorde et tydelig inntrykk på kongen som inkluderte Christer i nyttårstalen.

– Jeg er så heldig å treffe mange mennesker som gjør dypt inntrykk på meg i ulike sammenhenger. En selger av gatemagasinet =Oslo fortalte meg hvordan det hadde styrket hans verdighet å selge blader i stedet for å tigge. Å kunne si «vær så god», og ikke bare «takk» med bøyd nakke, sa kongen i sin nyttårstale i 2010 i følge Dagbladet.

Hvil i fred Christer. Du har gjort et stort inntrykk på ikke bare kongen, men mennesker over det ganske land. En ekte fighter med kraftige meninger og et glimt i øyet. 

Trykk på deleknappen for å hedre Christer Modin du også. 

LES OGSÅ: Oppgitt småbarnsmor: «Oppdra ditt eget barn – slutt å skylde på læreren»

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .