tirsdag, januar 25, 2022

Christer Rødseths oppdatering etter hjerteoperasjonen : – Sakte men sikkert

Mest lest nå

Christer Rødseth har på kort tid blitt en populær tv-kokk i de norske hjem etter at han ble med i «God morgen Norge». Nylig ble han hjerteoperert.

Noe av det som slår oss med Christer etter hans opptredener på mandager i «God morgen Norge» er hans ukuelige optimisme. Han har blant annet blitt kjent for alltid å si: «Lag deg en god uke!».

Og optimisme har Christer virkelig trengt selv den siste tiden. For noen uker siden ble han nemlig hjerteoperert. Hjertefeilen ble faktisk oppdaget ved en tilfeldighet, da han oppsøkte legevakta på grunn av et panikkanfall.


– Legen lyttet på meg og hørte en bilyd på hjertet mitt. Han oppdaget at jeg hadde en hjerteklaff-feil. Han kommenterte at det var rart at ingen hadde hørt det før, fortalte han, og innrømmet at han var forvirret og i sjokk da han fikk beskjeden, har Christer tidligere fortalt til Dagbladet.

Dermed ble det operasjon, og like etter operasjonen publiserte han et innlegg på Instagram for å fortelle litt om hvordan det går.

Han forteller at han har byttet hjerteklaff og takker samtidig alle som jobber på Ullevål for tryggheten de ga han før og etter inngrepet.

«Hei og hopp! En liten oppdatering fra meg☺️ Det er ingen tvil om at å bytte en hjerteklaff er en større påkjenning enn man kan forestille seg, men med de sinnsykt flinke folka som jobber på Ullevål har jeg kjent på en trygghet fra dag 1,» innleder Christer innlegget sitt med.

Videre skriver Christer at den største utfordringen er å finne liggestilling, men som man kan lese; han beholder positiviteten.


«Å miste kontrollen over seg selv er noe jeg ikke er spesielt glad i, men jeg tenker jo sånn at leger kan medisin og jeg kan mat. Og sånn får det være!😂 I de siste dagene har det vært litt to steg fram, ett tilbake. Det å komme seg ut av senga eller å finne en behagelig posisjon å sove i er den største utfordringa om dagen 😂 MEN! Jeg er glad og medisinert og takknemlig for hver krone i skatt jeg betaler når man ser hvilket nivå det er på norsk helsevesen!❤️»

Siste oppdatering

I et nytt innlegg forteller Christer nå mer om hvordan det går. Han beskriver at både energi og inspirasjon er på vei tilbake for fult!

«Hei folkens!
Energien kommer tilbake sakte men sikkert og det gjør inspirasjonen også🤩
Det betyr ikke at jeg kan hoppe på trampoline og hive meg inn i julebordsesongen, men at jeg kanskje kan begynne å tenke ut noen smarte retter til dere og til andre prosjekter?
Når kroppen vil at du skal fysisk slappe av, er det godt å bruke hue litt❤️

Hva savner du av inspirasjon om dagen? Kommenter gjerne i kommentarfeltet så skal du ikke se bort ifra at du plutselig blir inspirert 🥰»

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,608FansLik
1,600FølgereFølg
246FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter