torsdag, februar 25, 2021

Christian (10) trosset snøstormen for å hjelpe sykepleierne

Mest lest nå

En femteklassing på Rhode Island i Connecticut, USA, ryddet snø av bilene til de sykehusansatte under en snøstorm, som takk for innsatsen sykepleierne gjør under pandemien.

Mens snøstormene har herjet store deler av den nordlige halvkule denne vinteren har den ti år gamle Christian Stone med hjelp av familievennen Abbey Meeker (29) sørget for at 80 ansatte på det lokale sykehuset har fått seg en hyggelig overraskelse når de skal hjem.

De to har ifølge The Western Journal kommet til sykehuset og ryddet snø av bilene til de ansatte.


– Christian ønsket å gjøre noe bra for sykepleierne da det stormet som verst for en måned siden, og sa at han ville rydde snø fra bilene til sykepleierne neste gang det snør. På grunn av COVID, forteller Christians hjelper, Abbey Meeker ifølge The Western Journal til WJAR-TV.

Dermed dro de to til Westerly Hospital midt i snøstormen den 1. februar. De ankom rundt tiden det var vaktskifte, for å hjelpe sykepleierne.

“JUST CALL THEM SNOW ANGELS,” and what a blessing it is to give freely without expecting anything in return. Good…

Posted by One Man+Lady's View on Monday, February 8, 2021

Meeker forteller at de gjorde det hele til en lek. Når det kom en sjåfør og brukte fjernkontrollen på nøkkelen for å løse opp bilen, løp de over til bilen og ryddet snø i rekordfart.

– Hvis jeg måtte gjort det alene hadde jeg nok ikke gjort det. Men jeg visste hvor mye det betød for Christian så jeg sto i det, forteller Meeker som innrømmer at det hele var en kald affære.

In the thick of Monday's storm, two people took on a task at Westerly Hospital to try and help some essential employees get home to their families faster. NBC 10's Sam Read NBC10 has the story.

Posted by NBC 10 WJAR on Tuesday, February 2, 2021

– Det var kaldt, men det var utrolig gøy å se hvor glade de ble, sier Christian Stone selv. Han forteller videre at de takket og at flere av de ville betale.

Christian ville absolutt ikke ha penger for gjerningen, men tok tilslutt i mot 20 dollar fra to sykepleiere som insisterte og sa de ville bli sinte på han om han ikke aksepterte betaling for de gode gjerningene sine.Alt i alt ryddet Christian og Abbey snø av rundt 80 biler og nedenfor kan du se et nyhetsinnslag om de to hverdagsheltene:

LES OGSÅ:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter