in

Christine Koht er kreftsyk – gjennomgår nå intensiv behandling

Den folkekjære komikeren må avlyse alle forestillinger. 

Det er VG som i dag omtaler de triste nyhetene og som får opplysningene bekreftet fra produsenten Elina Krantz i Stand Up Norge.

– Alle våre tanker går til Christine og de rundt henne. Vi håper og ber om at dette fantastiske fyrverkeriet av et menneske blir frisk og kommer tilbake til oss, og scenen, sier Elina Krantz


Christine Koht var nominert til gullruten for beste kvinnelige programledere i 2017. Hun må nå avlyse alle oppsatte show med forestillingen «Bør jeg være bekymret». Showene skulle blitt holdt på turné og på Latter i Oslo. Stand Up Norge ber de som har kjøpt billetter om å ta kontakt med utsalgstedene for å få refundert billettene.

«Det er derfor med tungt hjerte vi nå forteller at Christine Koht har fått kreft og at hun for tiden er til intensiv behandling», sier Stand Up Norge i en uttalelse, i følge VG.

Foto: Christine Koht / Facebook

Spredt seg

Christine Koht ble operert forrige oktober for en godartet svulst. Hun måtte den gang avlyse en forestilling. Nå viser det seg at kreften har spredt seg.

Sansynligvis har Koht visst om sykdommen en stund, da hun rett etter nyttår skrev følgende i Aftenposten:

«Nytt år, nytt liv. Sånn er det vanligvis ikke, men i dette nye året skal livet faktisk se ganske annerledes ut. Jeg kommer til å være mye på sykehus fremover. Jeg kommer til å være syk en god stund».

Våre varmeste tanker sendes til Christine Koht. Masse god bedring og lykke til med behandlingen fremover. Trykk gjerne på deleknappen og send dine lykkeønskninger du også! 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Prinsesse Märtha Louise kaller 16 år gamle Greta Thunberg «min superhelt»

Svensk kjærestepar trodde ikke sine egne øyna da en ulv angrep og spiste et rådyr i hagen deres – midt inne i et boligfelt