in

Christine Koht forteller om dramatikken: – Et mirakel at Pernille lever

For et par uker siden, skjedde det utenkelige. Kreftsyke Christine Kohts (52) kone, Pernille Rygg (56), ble også alvorlig syk. Hun fikk akutt nyresvikt, og ble lagt rett inn på Rikshospitalet. Nå forteller Christine hvor alvorlig det egentlig var.

Det var under et besøk hos Christine på Sunnaas at Pernille plutselig ble veldig syk.

«Hun satt og drakk kaffe i godt humør, og så plutselig ble hun en helt annen og hodet hang ned og hun bare snøvlet «åååå, jeg er så trøtt», skriver Christine på Facebook.

«Hun var veldig syk da hun ble lagt inn på Rikshospitalet. «Du må redde henne, du må redde henne. Hun er livet mitt», sa jeg til overlegen», sier Koht i et intervju med Se og Hør.

Overlegen, var den samme legen som hadde vært Christines lege da hun selv lå på Rikshospitalet.

En veldig dramatisk natt

Det var slettes ikke sikkert at Pernille ville overleve natta.

«Legene jobbet hele natten for å redde henne. For at hun ikke skulle få organsvikt. Hun var døende», forteller Christine til Se og Hør.

«Det at hun lever er et mirakel, for legene som jobbet hele natten for å redde henne har sagt at de var redde for at hun kanskje ikke kom til å overleve», skriver hun på Facebook.

Drømmer om å feire jul sammen

Christines store drøm nå, er å få feire jul med Pernille.

«Min store drøm er at Pernille og jeg greier å komme hjem til mamma på julaften. For hun pynter og dekker på, og har verdens koseligste julehus. Så hvis vi begge får permisjon, så skal jeg gre håret, pynte meg med hårbånd og blomst», skriver hun, og fortsetter:

«Julegaven til mamma i år er at jeg lever, og det vil verdens beste mamma så gjerne feire.»

LES OGSÅ: Christine Koht med et ønske før jul: Hvis dere vil gi meg glede og lykke

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Politiet ber folk være snille mot hverandre i adventstiden

Kurt Nilsen om bruddet: – Hjertet får en knekk