Kjendisnytt Christine Koht etter snart ett år på sykehus -...

Christine Koht etter snart ett år på sykehus – dette bildet får folk til å juble

-

- Reklame -

I januar ble det kjent at Christine Koht er rammet av kreft. Nå har hun snart lagt ett år på sykehus. 

Christine Koht ble operert forrige oktober for en godartet svulst. Det viste seg så at kreften spredde seg.

Koht var tidlig klar over at det ventet en tung behandling.

Rett etter nyttår skrev hun følgende i Aftenposten:

«Nytt år, nytt liv. Sånn er det vanligvis ikke, men i dette nye året skal livet faktisk se ganske annerledes ut. Jeg kommer til å være mye på sykehus fremover. Jeg kommer til å være syk en god stund».

Så stolt

Nå har det altså snart gått ett år siden Christine Koht fikk kreft og startet behandlingen. I den anledning har hun publisert en oppdatering på Facebook:

«Kjære gode venner.

Jeg er fortsatt syk og på Rikshospitalet. Nå har jeg snart ligget 1 år på sykehus … og jeg er så STOLT av at jeg fortsatt kjenner at jeg kan glede meg over små ting… og har humor. Mamma mener jeg nå bør finne tilbake til min egen stil med blomster på hodet.

God natt… for på sykehuset legger vi oss kl. Ni. Klem fra Koht», skriver hun.

Og like etter statusoppdateringen publiserte Koht et bilde av seg selv med blomster i håret. Bildet har fått tusenvis til å trykke «like» og skrive en kommentar. Blant de mange kommentarene kan man blant annet lese:

«Noen mennesker altså. De bare setter så dype spor. Ikke har jeg møtt deg, men humøret ditt og personligheten din sprer seg mye lengre enn du aner. Og at du deler latter, redsler og situasjonen som den er; åpent og ærlig – Jeg er helt imponert. Stå på videre, Christine. Vi trenger blomstrende folk som deg. Digger deg.»

Lærer meg å gå 

Den folkekjære komikeren bruker sosiale medier flittig til å oppdatere rundt situasjonen din.

LES OGSÅ: Christine Koht med ny oppdatering: – Jeg ber til Gud om at jeg overlever

I september delte hun en ny videosnutt hvor hun har med seg en rullator. Et hjelpemiddel hun trenger for å lære seg å gå igjen.

– Da jeg fikk leverbetennelse og leveren ble ødelagt lærte jeg meg å gå, og tre ganger har jeg blitt funnet bevisstløs og lagt i koma. Men se på rullatoren min, er den ikke fin? sier hun i videoklippet.

På grunn av behandling med kortison har Koht fått et mye større ansikt enn hun hadde tidligere. I videoen bruker komikeren en god dose humor når hun forteller om sitt nye ansikt.

– Når jeg ser meg selv i heisen, altså, jeg får sjokk. Jeg tenker sånn: «Tjukkebolla feita». Til dere som lurer på hvorfor jeg er tjukk, det er fordi jeg gikk på tusen milligram kortison, og da spiste jeg sånn ti, tolv, tjue grøt om dagen. Så jeg gikk opp 25 kilo. Men greia er at mye av dette er bare vann. Så inni meg så er jeg størrelse 36. Så når jeg er frisk, jeg ber til gud om at jeg overlever, så kommer jeg ut så tynn, sier hun.

Videoklippet kan du se nedenfor. 

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

5 år gamle Weston overlevde kreftsykdommen. Nå gir han alle bursdagsgavene sine til syke barn

Lille Weston fikk kreft i kroppens bløtvev da han var bare to år gammel. Etter to år med tøff...

Moren fikk den friske sønnen sin operert 13 ganger før han fylte åtte år

Gutten ble innlagt på sykehuset 320 ganger på åtte år. Nå er moren dømt for grov omsorgssvikt. Kvinnen fra Texas...

Forsker mener det er like sunt å se på TV-serier som å lese bøker

Du har sikkert hørt det mange ganger: Bøker gjør oss smartere, minsker stress, forsinker aldringsprosesser i hjernen, og utvikler...

4 av 5 vasker ikke hendene etter dobesøk

Ett gram avføring inneholder 100 millioner bakterier. Ved å vaske hendene etter dobesøk og før man spiser, kan man...

Nå går Spanias kronprinsesse i Ingrid Alexandras fotspor

Kronprinsesse Leonor (13) er Europas yngste kronprinsesse. Men hun er slettes ikke så liten lenger. Leonor har blitt tenåring,...

Fikk uventet ekstraregning fra Norwegian: – Det var veldig brutalt

Nylig måtte alle passasjerene med Norwegians avgang til Praha, veie håndbagasjen sin. De som hadde overvekt, måtte ut med...