in ,

Christine Koht fyller 54 år – Slik hylles hun av vennene på bursdagen

christine koht

Det har vært usedvanlig stille rundt Christine Koht en stund, torsdag fylte hun 54 år.

Det har vært stille fra Christine Koht etter hun i høst fortalte om sykehusinnleggelse, infeksjon og høy feber.

– Nå er jeg veldig redd for spredning. Det er grusomt hver tredje måned. Da skal du inn til «rektor» for å høre om det er spredning, og er det spredning er løpet kjørt. For da er det så voldsom spredning, og kreften er farlig og aggressiv, sa hun i et intervju med Dagbladet i desember i fjor.


Den humørfylte komikeren fikk kreft i 2018. Og helt siden Christine Koht fikk beskjed om at hun hadde fått kreft har hun latt omverdenen få ta del i sykdommen hennes. Oppdateringene om hvordan det går har kommet nesten ukentlig på Facebook. Men ikke de siste månedene.

Siste oppdatering fra Koht kom faktisk tilbake i januar. Det er derfor mange som har lurt på hvordan det egentlig går med Koht nå. Selv om hun ikke har oppdatert siden sin på Facebook det siste snart halve året, har hun allikevel gitt noen oppdateringer i Aftenposten hvor hun har en fast spalte.

I slutten av april skrev hun:

«Jeg føler meg litt som en utbrent bil, som må selges i deler. Alt faller fra hverandre. Jammen bra jeg har gode kontakter i helsevesenet.»

Hylles på bursdagen

Men selv om Christine Koht ikke har lagt ut noen oppdateringer fra sin egen bursdag, er det flere av vennene hennes som har gjort det.

Hun feiret dagen i sin egen hage, sammen med noen få utvalgte venner. Janne Rønningen publiserte videoen nedenfor i anledning 54-årsdagen. Hun skriver:

«Min kjære venninne og mirakel Christine fyller 54 år i dag og vi kjører selvsagt fotoseanse i hagen🎈🎈🎈«, skriver Lindmo.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

Også programlederen Anne Lindmo har delt noen ord til sin gode venn:

«Herlighet, for en gave å få lage bursdagsfeiring for min briljante og bjørnesterke venn @christinekoht ❤️Hurra for festen og livet!»

Peter Moi Bubresko fra «God Morgen Norge» har også delt bilde fra hagefesten og skriver:

«Den tøffeste dama jeg kjenner hadde bursdag i går og hun strålte i hagen sin i Tønsberg! Gratulerer med dagen, du morsomme, modige og fantastiske Christine ❤️«

Vi gratulerer så mye med 54-årsdagen til Christine Koht! Vi håper det kommer flere, positive oppdateringer fra deg i tiden fremover!

Du må gjerne bruke kommentarfeltet vårt på Facebook for å sende dine gratulasjoner du også!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Bildet av dykkeren som stuper i sjøen etter baby ryster en hel verden

Erna Solberg

Nå kommer trinn to i gjenåpningen