onsdag, september 30, 2020

Christine Koht har fått komme hjem

Mest lest nå

Christine Koht (52) har tidligere sagt at det hun ønsker seg høyest i hele verden, er å få komme hjem. Nå har hun endelig fått oppfylt ønsket sitt.

Det har vært stille fra Christine siden slutten av januar. Mange har vært bekymret for den kreftsyke komikeren som tidligere delte flittig fra både sykehus og rehabilitering på Sunnaas.

I et innlegg i Aftenposten, om helsevesenet, forteller Christine at hun nå er hjemme i huset sitt i Tønsberg igjen. Det skriver Dagbladet.


«Og nå som jeg endelig er hjemme og likevel stadig omgitt av dette som er fellesskapets ypperste uttrykk for omsorg, er jeg selvsagt uendelig takknemlig. Særlig fordi dette kjempesystemet nå går gjennom en røff test der sprekker og svakheter kan komme til syne», skriver hun.

Er alltid i karantene

Tidligere i år ble det kjent at en ansatt på Sunnaas hadde fått påvist koronasmitte. Christine skriver at hun uansett alltid er i en slags karantene, men at hun er redd for hvilke utfordringer helsesystemet kan måtte møte på i den kommende tida.

LES OGSÅSnåsamannen med gladmelding til Christine Koht: Det kjem til å gå bra med deg

Christine har selv ligget i respirator tre ganger det siste året, og skriver at hun er nervøs, siden hun tilhører risikogruppa.

52-åringen roser hun det norske helsevesenet, men skriver humoristisk om at de ikke alltid er like gode på å svare på spørsmål om døden.

Viktig med håp

Christine skriver at det er viktig å gi håp, i stedet for standardsvar som «alle skal dø» eller at ingen aner når man skal dø, og at det godt kan være over i morgen når man får en takstein i hodet. Christine avslutter innlegget med følgende:

«Så også i coronaens tid: Alle vet jo at de skal dø, så dropp det. Gjør det enkelt, og gå for tro så lenge som overhodet mulig. Og for guds skyld, kom aldri, aldri mer drassende med de dumme taksteinene.»

Så godt å høre at Koht for lov å komme hjem igjen! Mange gode tanker sendes fra oss – trykk gjerne på deleknappen for å spre litt positivitet i en eller så tung hverdag for mange nå!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter