torsdag, januar 23, 2020
Kjendisnytt Siste om Christine Koht : har nettopp våknet opp...

Siste om Christine Koht : har nettopp våknet opp fra 12 dager i koma – Er litt gøy og

-

Christine Koht (52) forteller i en video på Facebook at hun nettopp har våknet opp etter 12 dager i koma. Dette er tredje gang komikeren og programlederen har blitt lagt i kunstig koma.

Christine skriver på Facebook:

«Tusen takk for alle kjærlige og gode hilsener. Siden sist har jeg hatt mange infeksjoner og ligget i koma på Rikshospitalet på intensiven for 3. gang … denne gang i 12 dager. Og jeg ble reddet nok en gang. Jeg er BJØRNESTERK. Det første jeg ropte etter at jeg endelig våknet etter å ha blitt holdt kunstig i live. JEG HAR 9 LIV.»

Hallusinerer mye

Men når man ligger i koma, så hallusinerer man en del. I videoen på Facebook, forteller Christine en morsom historie fra hun lå i koma nå sist.

«Da jeg våknet opp etter 12 dager er jeg helt lam og klarer ingenting. Man hallusinerer også ganske mye», sier hun.

Så forteller hun at hun ringte moren sin og sa: «Vet du hvem som kom hit i dag eller?» «Nei», sa mamma. «Jonas Gahr Støre og Kongen, de heier på meg og tenker skikkelig på meg», ler Christine, og fortsetter:

«Og mamma bare: «Kongen …» «Jaja, han sto der, jeg hilste på ham og neiet», sier Christine.

Og moren trodde på henne.

«Mener du det?», sa mamma. «Ja, jeg gjorde det», sier Christine.

En oppblåsbar konge

Men så ringte moren tilbake og sa: «Kongen, det kan ikke være riktig. Vet du hva, jeg syns du skal ringe Jonas.»

«Og så hallusinerte jeg at jeg ringte Jonas», forteller Christine.

«Og så sa han at, ja med det var jo en oppblåsbar konge. Jeg må jo ha det litt gøy jeg også. Jeg fant en oppblåsbar konge som var helt lik kong Olav», forteller Christine videre.

Så ler hun skikkelig godt og avslutter med disse ordene: «Ja, så det er litt gøy og.»

Og selv om vi verken er Kongen eller Jonas, så heier vi på deg og tenker skikkelig mye på deg, Christine. Godt å se at du fortsatt har humøret i behold.

Nedenfor kan du se videoen Koht publiserte på tirsdag:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kong Harald er friskmeldt

Kong Harald ble innlagt på Rikshospitalet tidligere denne måneden på grunn av svimmelhet. Han har vært sykemeldt siden. I dag kom gladmeldingen om at...

Bjørn Einar Romøren med en god og en dårlig nyhet

Bjørn Einar Romøren (38) har delt både oppturer og nedturer med fansen på Instagram siden han fikk kreft i fjor sommer. Den tidligere skihopperen...

Paret hadde vært gift i 65 år. Døde med bare noen timers mellomrom

Jack og Harriet var uatskillelige fra den dagen de møttes. De bodde til og med på det samme sykehjemmet. Etter 65 år sammen, tilbrakte...