Forsiden Kjendisnytt Christine Koht innlagt igjen - "Jeg har veldig mye smerter"

Christine Koht innlagt igjen – «Jeg har veldig mye smerter»

-

Christine Koht er innlagt på nytt. 

Det er lenge siden Christine har oppdatert profilene sine på sosiale medier. Men onsdag kveld kom hun med en sterk oppdatering på Facebook.

Hun skriver: 

«Idag ble jeg lagt inn på sykehus igjen, på Rikshospitalet – har operer bort små svulster i halsen. Jeg har veldig mye smerter, men det hjelper så VELDIG å vite at dere er så mange som støtter meg. Og som er så opptatt av varme og – ja, jeg kjenner en overflod av kjærlighet fra dere alle. La oss bare kjøre på med – kjærlighet er ikke noe å spare på.
Ååååååååååå, Jeg blir så vanvittig sulten av kortison , men kan ikke spise noe idag fordi jeg har åpne sår i halsen. Jeg kjemper på, men greier ikke å la vær å tenke på døden. Jeg gjør det ofte. Jeg har så FORFERDELIG lyst å LEVE !!»

«Nå orker jeg ikke mer»

I den femte og siste episoden av podcasten «Koht vil leve», har journalisten snakket med moren til Christine.

«Nå sa Christine: «Jeg har det like vondt som jeg hadde det i Tønsberg. Nå vil jeg dø. Jeg orker ikke mer, mamma», sier moren gråtkvalt. Christine ble først innlagt på sykehuset i Tønsberg.

Hun forteller videre at datteren stadig lurer på om det aldri skal ta slutt, at hun alltid lurer på hva som skal komme neste gang.

LES OGSÅ
Lege til frontalangrep på Shaman Durek - avslører hvordan han bruker sleipe tricks og psykologiske mekanismer
LES OGSÅ
Truls Svendsen og Charlotte Smith deler bilder fra sin nye hverdag

Moren fortalte at Christine drømmer om å få oppleve en helt vanlig dag. En helt vanlig hverdag som frisk.

Legene tror Christine i hvert fall kommer til å leve ut dette året, at hun ikke kommer til å dø i 2019.

Nå er hun altså innlagt igjen, og har det sannsynligvis tøft. Jeg synes alle skal trykke på deleknappen og vise sin støtte. Som Christine selv skriver; «det hjelper så veldig». 

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .