søndag, desember 8, 2019
Kjendisnytt Christine Koht innlagt igjen - "Jeg har veldig mye...

Christine Koht innlagt igjen – «Jeg har veldig mye smerter»

-

Christine Koht er innlagt på nytt. 

Det er lenge siden Christine har oppdatert profilene sine på sosiale medier. Men onsdag kveld kom hun med en sterk oppdatering på Facebook.

Hun skriver: 

«Idag ble jeg lagt inn på sykehus igjen, på Rikshospitalet – har operer bort små svulster i halsen. Jeg har veldig mye smerter, men det hjelper så VELDIG å vite at dere er så mange som støtter meg. Og som er så opptatt av varme og – ja, jeg kjenner en overflod av kjærlighet fra dere alle. La oss bare kjøre på med – kjærlighet er ikke noe å spare på.
Ååååååååååå, Jeg blir så vanvittig sulten av kortison , men kan ikke spise noe idag fordi jeg har åpne sår i halsen. Jeg kjemper på, men greier ikke å la vær å tenke på døden. Jeg gjør det ofte. Jeg har så FORFERDELIG lyst å LEVE !!»

«Nå orker jeg ikke mer»

I den femte og siste episoden av podcasten «Koht vil leve», har journalisten snakket med moren til Christine.

«Nå sa Christine: «Jeg har det like vondt som jeg hadde det i Tønsberg. Nå vil jeg dø. Jeg orker ikke mer, mamma», sier moren gråtkvalt. Christine ble først innlagt på sykehuset i Tønsberg.

Hun forteller videre at datteren stadig lurer på om det aldri skal ta slutt, at hun alltid lurer på hva som skal komme neste gang.

Moren fortalte at Christine drømmer om å få oppleve en helt vanlig dag. En helt vanlig hverdag som frisk.

Legene tror Christine i hvert fall kommer til å leve ut dette året, at hun ikke kommer til å dø i 2019.

Nå er hun altså innlagt igjen, og har det sannsynligvis tøft. Jeg synes alle skal trykke på deleknappen og vise sin støtte. Som Christine selv skriver; «det hjelper så veldig». 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Brøytebilsjåfør advarer foreldre: – Dette er livsfarlig!

Terje Nilsen fra Tromsø har vært brøytebilsjåfør i over 20 år. Han har flere ganger kommet over snøhuler som barn har gravd i snøfonnene...

Dyrlegen stod klar med sprøyten som skulle avlive valpen. Da kom sjefen løpende inn og ropte: Stopp!

Lille Starfish ble funnet utendørs i San Francisco da hun bare var en liten valp. Hun klarte ikke å stå på beina sine. I...

Sykehuset fakturerte 40 dollar for hudkontakt mellom moren og babyen etter fødselen

Ryan Grassley hadde nettopp blitt pappa. Babyen hadde blitt forløst gjennom keisersnitt. Alt gikk fint, mor og barn hadde det bra. Men da han...