torsdag, juli 2, 2020

Christine Koht: – Kroppen min er enormt sliten etter ett år som dødssyk

Mest lest nå

Christine Koht takker for all støtte og omsorg hun får fra det norske folk. 

Den populære komikeren publiserte tirsdag kveld et nytt innlegg på Facebook hvor hun forteller om hvor sliten kroppen er, og hvor dyrebart livet er.

I januar ble det kjent at Christine Koht er rammet av kreft. Siden den gang har hun gjennomgått en intensiv behandling som blant annet har krevd tre runder med koma. Med jevne mellomrom oppdaterer hun Facebookprofilen sin og forteller om hvordan hun har det. Nå har hun skrevet et nytt innlegg som får stor oppmerksomhet i sosiale medier.


Ett år som dødssyk 

Koht ble flyttet fra Rikshospitalet til Sunnaas i oktober og jobber nå med å trene seg opp igjen etter den tøffe behandlingen.

«(…) jeg har aldri kjent på hvor utrolig dyrebart livet er. Jeg får ofte høre at jeg er sterk, men jeg er også svak. Kroppen min er enormt sliten etter 1 år som dødsyk. Og kanondose med immunterapi, 1000 mg kortison over lang tid og 3 ganger i koma har gitt meg mange skader og nervesmerter», skriver Koht.

Samtidig takker hun for all omsorg hun har fått det siste året.

«Jeg er så utrolig takknemmelig for alle kjærlige rørende meldinger fra dere. Jeg har aldri opplevd så mye omsorg i hele mitt liv», skriver hun før hun forteller om hva som er hennes neste drømmer og mål.

LES OGSÅ: Kohts nye video: «Tusen takk til norsk helsevesen!»

«Drømmen min nå er en kaffe med Pernille i jula. Og kunne greie å kjøpe feks epler eller zalo uten å å bli utslitt. Så derfor øver jeg 1 gang i uka på å gå mer og mer innover i butikken. For en av de verste nerveskader jeg har fått er i øynene. Så i dag er ikke målet tomatpuré, men å gå fra frukt, servelat og til zalo og oppvaskbørste.»

Nedenfor kan du se den siste videoen til Christine Koht. Trykk gjerne på deleknappen og vis at vi fremdeles støtter og heier på henne!

LES OGSÅ: Christine Koht vant prisen Årets forbilde

130,082FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter