in

Christine Koht med ny oppdatering om helsa – en uke i koma

Christine Koht
Koht

Den siste måneden har det vært stille fra den folkekjære komikeren Christine Koht. Men torsdag kveld kom hun med en ny oppdatering på Facebook. 

For rundt en måned siden ble Koht innlagt på infeksjonsavdelingen på Rikshospitalet. Den gang skrev hun på Facebook at hun hadde fjernet tre svulster.

«Jeg er på Rikshospitalet. Fikk fjernet tre små svulster som ikke var kreft. Så ble jeg dessverre dårligere i pusten grunnet flere infeksjoner og kom på intensiven for å få hjelp til å puste. Etter to dager våknet jeg.. og tenkte JEG ER BJØRNESTERK. Yes… jeg vil leve!», skrev hun i innlegget som fikk godt over 100.000 reaksjoner i form av kommentarer eller likerklikk.


Siden da har det vært stille. Inntil nå.

En uke i koma

Torsdag kveld delte Koht nemlig et nytt innlegg på Facebook. Et innlegg hvor hun forteller at hun har lagt en uke i koma.

Hun skriver: 

«Nå har det gått over en måned siden dere hørte fra meg og jeg takker dere igjen for all kjærligheten dere sender. Dere skal vite at det hjelper.

Jeg er fortsatt på Rikshospitalet på infeksjonsavd . Jeg har 5 forskjellige infeksjoner og virus i lungene. Dette er bivirkninger av store doser cortison. Og uten cortison hadde jeg dødd av leverbetennelse.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

Jeg sier ofte JEG ER SYK PÅ SYK.. og er sykmeldt fra sykemeldingen.

Jeg gir meg ikke… jeg er Bjørnesterk. Jeg Vil Leve. Selv etter en uke i koma nå nylig på intensiven er jeg igang med bitte små treningsturer. For jeg må lære å gå igjen.

Det fascinerer meg at det å gå er så vanskelig. Noe vi alle tar helt for gitt. Vi bare går og går… mens jeg øver og øver.

Her er jeg på liten treningstur med Mamma.

Kyss fra Christine»

Koht skriver selv at det hjelper med all kjærlighet vi sender henne, vi fortsetter å heie på deg Christine! Del innlegget og send din støtte til Christine Koht du også!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Skulle bare farge hundens pels – det gikk gruelig galt

dommer og hund

Dommeren var lei alle dyreplagerne – lot dem få smake sin egen medisin