Kjendisnytt Christine Koht vant prisen Årets forbilde

Christine Koht vant prisen Årets forbilde

-

Søndag gikk «Årets Kjendisgalla» av stabelen. Der ble det delt ut flere priser, blant annet den høythengende prisen «Årets forbilde».

Ifølge juryens begrunnelse, gikk prisen til Christine Koht fordi hun har vist at utfordringene rundt kreft verken bør forties eller gjemmes bort.

Christine Koht kunne ikke selv være i salen og motta prisen. Hun takket for prisen på en video fra rommet sitt på Sunnaas sykehus, der hun nå bor. det skriver Se & Hør.

«Det er så rørende»

«Tusen takk, det er så rørende. Det er det som skjer når man er syk, at man er så lettrørt. Nå lo vi i stad, også begynner vi å gråte. Men jeg må bare si tusen takk, fordi jeg får lov til å vinne denne prisen. Og det føler jeg at jeg kan dele med hele Norge», sa Christine.

Hun passet på å takke både kona, mora, helsevesenet og det norske folk.

«Jeg har aldri vært så takknemlig. Tusen takk, tusen takk», avsluttet hun.

Mamma Koht mottok prisen

I stedet for Christine selv, dukket moren hennes, Kirsten Koht, opp for å motta prisen.

«Tusen, tusen takk! Så rørende, så sterkt, og så sårt, også, å stå her på vegne av Christine som mammaen hennes. Mamma Koht. Å være så syk som Christine har vært, og er, og så få årets forbildepris, det er helt utrolig. Hun har klart å gi av seg selv også i denne perioden. Dere skal vite at hun gjerne skulle vært her, iført sine sprudlende gavanter», sier hun, og forteller at det var datteren som ba henne ha på seg hodepynt for anledningen. Christine ville aller helst at moren også skulle låne en kjole av henne, men der gikk grensen.

«For en modig datter jeg har. Jeg er stolt av deg, Christine, vi er alle stolte av deg. Vi er superstolte. Du våget å sette ord på det som så mange andre kjenner på, og du har gitt mange mot til å gå med rak rygg i livet», sier Kirsten før hun avslutter:

«Takk for denne prisen, det varmer Christine enormt, og også oss andre i familien.»

«Jeg gir meg aldri»

Selv har Christine Koht brukt Facebook for å fortelle hva hun føler om utmerkelsen. Hun skriver:

«Dette er så rørende!! 🌸🌸
Tenk at jeg vant ÅRETS FORBILDE og at jeg kan dele det med dere! Jeg er så takknemlig, tusen tusen takk!!!! Skulle gjerne vært der med den blomsterpyntede rullatoren min og strålt på scenen mens jeg tok imot prisen, men det blir litt for mye for meg enda.
TAKK til den beste mammaen i hele verden som var der for meg og tok i mot prisen❤️
Jeg har aldri vært så takknemlig, så tusen tusen takk!! DETTE skal jeg bruke som motivasjon til å bli enda bedre, for jeg er fortsatt veldig syk, men jeg gir meg ALDRI! ❤️»

Hvor mange er enig i at Koht fortjener denne prisen? Trykk på deleknappen om du er en av dem! 

Ny oppdatering fra Christine Koht : «Mål nummer 2 er nådd!»

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Han ble funnet i en søppelkasse som nyfødt baby. I dag er han millionær – slik klarte han det

For 29 år siden, ble Freddie Figgers funnet av noen forbipasserende i en søppelkasse. Da var han en nyfødt...

Læreren nektet å gi elevene karakter da de ikke gjorde leksene sine – Fikk sparken

Diane Tirado hadde undervist i over 20 år, da hun begynte i ny jobb som historielærer ved en ungdomsskole...

Har strikket 450 pledd til hjemløse hunder

Hun er 89 år gammel. Hun elsker hunder og hun elsker å strikke. Da kom engelske Maisie Green på...

Erin skulle bare på do – fødte en baby

Den australske modellen Erin Langmaid (23) hadde ingen symptomer på at hun var gravid under svangerskapet. Derfor kom det...

Ingrid Bjørnov med bittersøt melding til fansen

Ingrid har turnert med showet sitt "Steinway to heaven" i hele høst. Showet har stort sett vært utsolgt, og...

Da Katy fikk kreft sluttet ektemannen å klage på hennes uvaner – nå deles innlegget hennes i rekordfart

De fleste av oss har ting de irriterer seg over eller blir plaget av når det gjelder våre nærmeste....