onsdag, januar 29, 2020
Kjendisnytt Christine Kohts kone, Pernille, har også blitt alvorlig syk

Christine Kohts kone, Pernille, har også blitt alvorlig syk

-

Vi er mange som har fulgt Christine Kohts oppturer og nedturer mens hun har kjempet mot kreften. Gang på gang har hun fortalt oss at kona Pernille Rygg har vært hennes klippe, og at hun lengter etter å dra hjem til henne. Nå har Pernille også blitt syk, og ligger på Rikshospitalet med nyresvikt.

På Facebook skriver den folkekjære komikeren:

«Tusen takk for all varme og omsorg jeg får av dere 💗
Det er en av mine sykehusengler som bare hengte opp en kladd på speilet mitt og begynte å skrive . Og jeg tenkte , hva er det hun skal skrive – og hun skrev DU ER STERK ! Og ja, jeg har hørt veldig mange , også leger, som har sagt til meg at jeg er sterk . Men er det noe jeg trenger nå så er det DOBBELT styrke. For min elskede Pernille som har vært så trygg så sterk så kjærlig og besøkt meg 2 ganger hver dag hele dette året ligger nå på Rikshospitalet og er alvorlig syk.»

«Jeg syns vi har fått nok juling dette året, om ikke Pernille også skulle bli alvorlig syk. Så når jeg legger meg så må jeg bare gråte og gråte. For jeg savnet henne så mye at det gjør vondt i hjertet. Hun har vært min klippe i 29 år, og hver dag med henne har vært en stor glede. Hennes latter, tanker, intellekt, hennes kjærlige vakre sjel. Og så plutselig, på 1 sekund, for 3 uker siden, ble hun en helt annen. Ble iskald i kroppen og sinnsykt trøtt», skriver Christine på Facebook.

Ble akutt syk

Det skjedde da Pernille var og besøkte Ckristine på Sunnås, der Christine er på rehabilitering. Ekteparet skulle for første gang på ett år sove i samme rom.

LES OGSÅ: Koht har tatt CT-scan for å sjekke spredning av kreften- må gråte hver kveld

«Og vi koste oss så veldig veldig. Og jeg fikk stryke henne på ryggen, ja, jeg strøk henne på ryggen til kl. 3 om natten mens tårene rant. Du aner ikke hvor takknemlig jeg var. Og jeg ba til Gud, kjære kjære Gud, ikke la min Pernille bli syk. For nå trenger vi styrke sammen – vi er 1 sjel sammen, skriver Christine videre.»

Hun er svak og sliten

Pernille har fått en sterk immunreaksjon av en farlig bakterie som har gitt henne nyresvikt. Nå ligger hun på intensiven på Rikshospitalet, samme avdeling der Christina har ligget i over fire måneder.

«Så nå er jeg både pasient og pårørende. Hun er så svak og sliten av å ha nyresvikt med dialyse, at hun nesten ikke greier å snakke i tlf. Så nå må jeg hente all den styrke jeg greier, for det er så tomt og ensomt uten verdens nydeligste Pernille», skriver Christine.

Vi håper virkelig det går bra med Pernille. Disse to flotte damene har jammet hatt nok å stri med det siste året.

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kjøpmann nekter å selge energidrikker til barn under 16 år

Den danske kjøpmannen Allan Kring Bülow nekter å selge energidrikker til barn under 16 år. Og han krever ID i kassen. "Jeg kunne tjent penger...

Etter over 20 år alene: Ullared-Maritta (75) har endelig funnet kjærligheten

Den populære TV-serien "Ullared" har rullet over norske TV-skjermer i mange år, og gitt oss uforglemmelige opplevelser med Maritta og søsteren Gunnel og bestevennene...

John Arne Riise kjøper gaver til kona for 25.000 kroner i måneden

Tidligere fotballspiller John Arne Riise (39) har et svært høyt forbruk. Det kom frem da han deltok i TV-programmet "I lomma på Silje". I snitt...